Χαρά Κεφαλίδου: Ανάγκη ενίσχυσης των Περιφερειακών Κέντρων Υγείας του Ν. Δράμας

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

0
1074

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασ. Κικίλια κατέθεσε την 1η Αυγούστου η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης των Περιφερειακών Κέντρων Υγείας του Ν. Δράμας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:
Αναφορά
Προς : Τον Υπουργό Υγείας κ. Βασ. ΚικίλιαΘέμα : «Ενίσχυση των Περιφερειακών Κέντρων Υγείας του Ν. Δράμας»
Άλυτα παραμένουν τα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της υγείας στο Νομό Δράμας. Τα προβλήματα αυτά τα έχουμε αναδείξει μέσα από αναρίθμητες Αναφορές, Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις μας χωρίς ουσιαστικά να έχουμε πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις.
Στην επιστολή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας, με αφορμή έγγραφο σχετικά με το Κέντρο Υγείας Κάτω Νευροκοπίου, τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης των Περιφερειακών Κέντρων Υγείας του νομού μας και επισημαίνει την απαράδεκτη τακτική των μετακινήσεων κυρίως ιατρικού προσωπικού προς τις κεντρικές δημόσιες δομές (Νοσοκομεία – Αστικά Κέντρα Υγείας) λόγω μικροκομματικών πολιτικών.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη στην πρόσβαση ιατρικών υπηρεσιών, τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στις παραμεθόριες περιοχές της Περιφέρειάς μας, όπως οι δήμοι Νευροκοπίου και Παρανεστίου και τη σύννομη τοποθέτηση προσωπικού στα Περιφερειακά Κέντρα Υγείας, σας υποβάλλω τη σχετική επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας και παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος και μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.

Η Αναφέρουσα Βουλευτής
Χαρά Κεφαλίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!