Χαρά Κεφαλίδου: Με επιστολή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας ζητά να επιτραπεί το κυνήγι εντός της Περιφερειακής τους Ενότητας με την αποστολή του σχετικού SMS

0
2347

Αναφορά κατέθεσε η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, με αφορμή επιστολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας ο οποίος ζητά να επιτραπεί το κυνήγι εντός της Περιφερειακής τους Ενότητας.
Αναλυτικά η αναφορά που κατατέθηκε: «Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ταγαρά κοινοποιεί το αίτημα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και ζητά παρέμβασή του για τη διευθέτηση του ζητήματος μετακίνησης των κυνηγών εντός της Περιφερειακής Ενότητας της κατοικίας τους και να επιτραπεί το κυνήγι με την αποστολή του σχετικού SMS, όπως προβλέπεται για όλους τους αθλούμενους πολίτες της ατομικής άσκησης σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους, καθότι και το κυνήγι, ως άθληση, πρέπει να επιτρέπεται, σύμφωνα και με το αυστηρό πλαίσιο των επιμέρους μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας.
Σας επισυνάπτω την επιστολή με το αίτημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας, παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος και μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ