Χωρίς τα καραβάκια θα εορταστεί φέτος η Αγία Βαρβάρα

0
4161

Διαφορετικά θα γιορτάσουμε φέτος την πολιούχο της πόλης μας

Όπως ήταν αναμενόμενο, φέτος και ο εορτασμός της 4ης Δεκεμβρίου, ημέρα που η πόλη της Δράμας γιορτάζει την πολιούχο της Αγία Βαρβάρα, θα είναι διαφορετικός. Τις προηγούμενες ημέρες, όταν επισκέφτηκε την πόλη μας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έγινε γνωστό από τις δηλώσεις των αρμοδίων πως ο φετινός εορτασμός θα γίνει στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία.

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Δήμος Δράμας που αναφέρει:
«Ο Δήμος Δράμας κάθε χρόνο πραγματοποιεί διήμερες εκδηλώσεις την 3η και 4η Δεκεμβρίου προς τιμήν της Πολιούχου μας και προστάτιδος του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας. Στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας όπως έχει τεθεί από τους αρμόδιους φορείς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας.
Φέτος, οι συνθήκες επιβάλλουν έναν διαφορετικό εορτασμό. Τα καραβάκια μας δεν θα φωτίσουν τις πηγές και δεν θα μεταφέρουν το κεράκι μας. Μπορούμε όμως να τιμήσουμε την Αγία Βαρβάρα τοποθετώντας τη Σημαία μας στο μπαλκόνι του σπιτιού μας. Μπορούμε να τοποθετήσουμε τα καραβάκια μας στο μπαλκόνι του σπιτιού μας.
Φέτος ας ευχηθούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να μείνουμε υγιείς, δυνατοί και ενωμένοι και αυτό το πνεύμα ομόνοιας ας συντροφεύσει την περίοδο όχι μόνο των εορτών αλλά την πορεία μας στην καθημερινότητά μας.
Ας μείνουμε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ υγιείς και ασφαλείς για να τιμήσουμε του χρόνου με λαμπρότητα και κατάνυξη την Αγία Βαρβάρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ