Χριστουγεννιάτικη δράση στο Πελίτι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

0
800

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις και δράσεις πραγματοποιούνται στο Πελίτι στο διάστημα από τον Νοέμβριο του 2022 ως τον Ιούνιο του 2023.
Μία από αυτές θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για γιορτή που θα διεξαχθεί με αφορμή τα Χριστούγεννα και το χειμερινό ηλιοστάσιο, στη γη του Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου Δράμας. Ο κάθε ένας/μια που θα συμμετάσχει θα μεταφέρει ένα δώρο –το δώρο μπορεί να είναι ακόμη και ένα φτερό– και το αφήσει στον πάγκο με τα δώρα και να παίρνει ένα άλλο δώρο, ό,τι θέλει. Επίσης θα μεταφέρει και κάτι για το κοινό τραπέζι.
Η εκδήλωση είναι για μικρούς και μεγάλους και στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν δράσεις και για τα παιδιά. Θα λειτουργήσει χαριστικό παζάρι. Τα παιδιά μπορούν να μεταφέρουν παιχνίδια τους που δεν τα παίζουν και είναι σε καλή κατάσταση. Οι μεγάλοι μπορούν να μεταφέρουν ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζονται. Ό,τι περισσέψει από τα ρούχα και τα παιχνίδια θα δοθούν σε ανθρώπους που τα χρειάζονται. Ακόμη θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Όλη η εκδήλωση θα είναι σε εξωτερικό χώρο, οπότε όσοι συμμετάσχουν καλά και φορέσουν πρόχειρα ρούχα. Σε περίπτωση βροχής ή χιονιού η εκδήλωση θα ακυρωθεί, όπως έκανε γνωστό το Πελίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ