Home Αθλητισμός Χρυσή επιστροφή για την Γεωργία Δημητριάδου στις Σέρρες με όριο πρόκρισης για...

Χρυσή επιστροφή για την Γεωργία Δημητριάδου στις Σέρρες με όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

0

Η δραμινή αθλήτρια του ΑΟ Δράμας Γεωργία Δημητριάδου πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στις Σέρρες, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα φυσικά εμπόδια και πετυχαίνοντας παράλληλα το όριο συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στον Βόλο.
Μετά από επτά χρόνια αγωνιστικής απραξίας, η έμπειρη αθλήτρια επέστρεψε στις εθνικές διοργανώσεις με στόχο να προσφέρει βαθμούς στον σύλλογό της, καταφέρνοντας όχι μόνο να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της, αλλά και να πετύχει μια ακόμη σημαντική προσωπική διάκριση.
Η επιτυχία της αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς η Δημητριάδου εξασφάλισε την παρουσία της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών, εκεί όπου το 2018 στη διοργάνωση της Πάτρας είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000 μ. φυσικά εμπόδια με τον εξαιρετικό χρόνο 10:40.16.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version