Δεύτερη φορά χθες κατέθεσε παραίτηση ο Αθ. Μπερμπερίδης από τη θέση του Αντιδημάρχου Δοξάτου

0
2227

– Η πρώτη παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Δοξάτου
– Αθ. Μπερμπερίδης στα «Χ»: «Έδωσα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να μπορέσει να αλλάξει αυτός ο δήμος προς το καλύτερο»

Για δεύτερη φορά χθες, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, κατέθεσε προς τον Δήμαρχο Δοξάτου, κ. Θέμη Ζεκερίδη, την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου ο κ. Αθανάσιος Μπερμπερίδης. Ο ίδιος κατέθεσε για πρώτη φορά την παραίτησή του την προηγούμενη εβδομάδα, όμως αυτή δεν έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Δοξάτου.
Ο κ. Μπερμπερίδης, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιδημάρχου και έτσι το πρωί της Δευτέρας κατέθεσε για δεύτερη φορά την παραίτησή του.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Δοξάτου είπε επί λέξη στα «ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας» ότι το «διαζύγιο» είναι συναινετικό και πρόσθεσε: «Οι λόγοι για τους οποίους παραιτήθηκα είναι κυρίως προσωπικοί. Συμπλήρωσα δύο χρόνια ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δοξάτου και εκτιμώ ότι θα πρέπει να είμαι έντιμος και να κρατήσω τον λόγο μου, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Δήμαρχος δεν θέλει να αποχωρήσω από τη θέση μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ζεκερίδη για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει χρέη Αντιδημάρχου για δύο χρόνια, ώστε να μπορέσω και εγώ να συνεισφέρω σε αυτό τον τόπο. Σε αυτή την προσπάθεια, ήταν δίπλα μου το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του δήμου, το οποίο και θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη βοήθειά του στο έργο της υπηρεσίας και για τη συνεργασία. Όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, γιατί όλο αυτό το διάστημα αναγκάστηκα να τους στερήσω πολύτιμο χρόνο. Ακόμα, θα ήθελα, με την ευκαιρία, να πω συγγνώμη σε όσους δημότες του δήμου μας δεν μπόρεσα τελικά να εξυπηρετήσω. Πιστεύω, όμως, ότι έκανα το κατά δύναμιν, για να μπορέσει ο δήμος να προχωρήσει μπροστά. Θεωρώ ότι οι αντιδήμαρχοι που θα αναλάβουν, θα καταφέρουν να προσφέρουν περισσότερα ακόμα από αυτά που προσέφερα έγω. Θα είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, εάν στο μέλλον ο Δήμαρχος επιθυμεί να συνεργαστούμε και πάλι, θα το πράξω μόνο με όρους και προϋποθέσεις».
Ο κ. Μπερμπερίδης διευκρίνισε στα «Χ» ότι θα παραμείνει στην παράταξη με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Θέμη Ζεκερίδη, διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ενεργός δημοτικός σύμβουλος και τόνισε ότι οι δημότες μπορούν να συνεχίσουν να επικοινωνούν μαζί του για οποιοδήποτε πρόβλημα, προκειμένου αυτό να φθάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να γίνει γνωστό.
Ακόμα, όπως είπε, θα ήταν χρήσιμο να καταλάβουν όλοι οι αιρετοί ότι είναι περαστικοί από τις θέσεις που τους ανατίθενται. Παράλληλα, για όσους έχουν αναπτύξει διάφορα σενάρια για τους λόγους της παραίτησής του, σημείωσε ότι αυτοί οι οποίοι θέλουν να κάνουν κακό στην παράταξης προσπαθούν να τη διαβάλλουν, ώστε να υπάρξει οριστική ρήξη. Ο κ. Μπερμπερίδης υπογράμμισε: «Εγώ δεν θα τους κάνω τη χάρη. Παραμένω στην παράταξη. Αυτοί οι οποίοι διαδίδουν ότι παραιτήθηκα επειδή τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα πρόσωπα σε θέσεις αντιδημάρχων ψεύδονται. Δεν ευσταθούν αυτά. Δηλώνω ότι θα είμαι παρών σε όλες τις εξελίξεις, όπως και στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δύο χρόνια πάλεψα και δεν το έβαλα στα πόδια. Έδωσα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να μπορέσει να αλλάξει αυτός ο δήμος προς το καλύτερο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!