Διακρίσεις και μετάλλια για τον Βύβωνα Δράμας και τον Πυρσό Προσοτσάνης

0
1369

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πραγματοποίησε στις 26 – 27 και 28 Νοεμβρίου στο Λουτράκι της Κορινθίας τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών/Γυναικών, και Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών. Σε μια άρτια διοργάνωση, αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς λόγω covid – 19, οι αθλητές του Βύβωνα Δράμας: η Χρυσάνθη Κωνσταντινίδου, ο Παντελής Τριανταφυλλίδης, ο Βασίλειος Φωτιάδης, η Σοφία Τσιπνίδου, και του Πυρσού Δράμας: Βασιλική Κεσίδου, πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, στο Λουτράκι Κορινθίας.
Ο Φωτιάδης Βασίλειος του Βύβωνα Δράμας στην κατηγορία των 96 κιλών κατέκτησε την 1η θέση στο σύνολο στους Άνδρες και Νέους Άνδρες με εντυπωσιακή εμφάνιση και στο αρασέ και στο επολέ ζετέ.
Η Σοφία Τσιπνίδου του Βύβωνα Δράμας αγωνίστηκε στην κατηγορία Νέων Γυναικών στα 59 κιλά και κατέκτησε στην κατηγορία 7η θέση στο σύνολο.
Η Κωνσταντινίδου Χρυσούλα του Βύβωνα Δράμας στην κατηγορία των 71 κιλών κατέκτησε την 3η θέση στο σύνολο στις Γυναίκες και στο Νέων Γυναικών.
Ο Παντελής Τριανταφυλλίδης, του Βύβωνα Δράμας στην κατηγορία των 73 κιλών κατέκτησε την 3η θέση στο Αρασέ στους Άνδρες και την 2η θέση στο Αρασέ Νέους Άνδρες.
Η Κεσίδου Βασιλική του Πυρσού Προσοτσάνης στην πρώτη της εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στην κατηγορία των 96 κιλών γεννημένη το 2008, κατέκτησε την 5η θέση στο Νέων Γυναικών.
«Το μέλλον ανήκει στους αθλητές και τους ευχαριστούμε για την προσπάθεια τους. Ευχόμαστε να συνεχίσουν τον καλό αγώνα και να μας προσφέρουν στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας». δηλώνουν από τους αθλητικούς τους συλλόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!