Διαψεύδει για ΠΑΟΚ η Δόξα Δράμας

0
1577

Η Δόξα Δράμας τοποθετήθηκε για τα σενάρια εμπλοκής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ενημέρωση:
Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, για ανάμειξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα διοικητικά της ομάδας μας, η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και οι συγκεκριμένες ιστορίες είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Επίσης, ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι οι συζητήσεις για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, σε όμιλο επιχειρηματιών, βρίσκονται σε εξέλιξη.
Πέφτει μόνος ο τελευταίος από τη Super League 1 στη Super League 2
Πέρυσι ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβάζονταν από τη Super League στη Football League είχε αποτελέσει σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο λίγκες και την απόφαση είχε πάρει κατά πλειοψηφία η ΕΠΟ.
Η Super League ζητούσε, λόγω της μείωσης των ομάδων της κατηγορίας, να υποβιβαστούν τρεις και ν’ ανέβει ένας, ενώ η Football League είχε προτείνει να γίνει και αγώνας μπαράζ μεταξύ του 14ου της Super League και του δεύτερου της Football League.
Tελικά στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ υπερψηφίστηκε η θέση της Football League, κάτι που προκάλεσε τριγμούς στις σχέσεις της ομοσπονδίας με τoν τότε πρόεδρο της Super League αλλά και με τον υφυπουργό Αθλητισμού.
Στις 18 Ιουνίου η ΓΣ της Super League θ’ αποφασίσει την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην προκήρυξη θα αναφέρεται ότι υποβιβάζεται απευθείας ο 8ος των πλέι άουτ, που θα διεξαχθούν ανάμεσα στις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-14 στην κανονική περίοδο, ενώ ο 7ος θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.
Aν όμως η νέα Super League 2, που οργανωτικά υπάγεται στo φορέα που διοργανώνει τη Football League, προβλέψει στη δική της προκήρυξη ν’ ανεβαίνουν απευθείας οι δύο πρώτοι, τότε θα υπάρξει νέα σύγκρουση την οποία και πάλι θα κληθεί να διαχειριστεί η ΕΠΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ