Διενέργεια εξετάσεων άδειας άσκησης επαγγέλματος από το ΤΕΕ

0
1075

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας

Το Τεχνικό Επιμελητήριο πρόκειται να διεξάγει τις εξετάσεις για τη χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος στους διπλωματούχους μηχανικούς των ανωτάτων σχολών εσωτερικού και των ισότιμων σχολών εξωτερικού, για την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2021, από απόσταση, μέσω διαδικτύου, σε προγραμματισμένες ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Οι εξετάσεις αφορούν τις ειδικότητες: Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Μηχανολόγου Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού, Χημικού Μηχανικού, Μεταλλειολόγου Μηχανικού, Ηλεκτρονικού Μηχανικού, Μηχανικού Χωροταξίας & Πολεοδομίας, Μηχανικού Περιβάλλοντος, Μηχανικού Ορυκτών Πόρων και Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης.
Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι απαραίτητη η υποβολή, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, της αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών, όπως προβλέπονται από την προκήρυξη των εξετάσεων, μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις: μέσω email στο teeam@tee.gr ή τηλεφώνου στο 2510227430, όπως και στην ιστοσελίδα του www.teeam.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ