Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Μία μαγική παράσταση για παιδιά, με φιλανθρωπικό σκοπό

0
909

Η T.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στο πλαίσιο των κοινωνικών της εκδηλώσεων, πραγματοποίησε με επιτυχία την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00’ στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, μία μοναδική ψυχαγωγική εκδήλωση για παιδιά, με τον διάσημο μάγο GREY AMPA, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη μας για μια και μόνο παιδική παράσταση.
Μια εντυπωσιακή παράσταση κατά την οποία συμμετείχαν διαδραστικά γονείς και παιδιά, που μας μάγεψε πραγματικά, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα και την οποία θα θυμούνται για πολύ καιρό ακόμα οι μικροί μας φίλοι.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών ευχαριστεί ιδιαίτερα τον διάσημα μάγο και συμπατριώτη μας κ. Αμανατίδη Παναγιώτη, γιατί από την πρώτη στιγμή, με μεγάλη χαρά και προθυμία, δήλωσε ότι θα έρθει αφιλοκερδώς για να στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα ο πρώην Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης Παναγιώτης, προσωπικός φίλος του Grey Ampa, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού, κ. Παπανικολάου Κων/νος. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους καλεσμένους μας με θέμα τον Ποντιακό Ελληνισμό από τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας κ. Σκάρλιο Μηνά, με αφορμή την επίσημη ημέρα Εορτασμού Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Η ΙΡΑ ευχαριστεί τη Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου και τον Δήμο Δράμας για την παραχώρηση της αίθουσας και τη μικροφωνική κάλυψη της εκδήλωσης, τον εθελοντική φωτογραφική κάλυψη καθώς και την εταιρεία που προσέφερε δωρεάν παστελάκια σε όλα τα παιδιά. Επίσης η ΙΡΑ, ευχαριστεί και όλα τα Μέλη και Φίλους της Ένωσης που προσήλθαν και ενίσχυσαν οικονομικά τον Φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης και δήλωσαν:
ως Εθελοντές Αστυνομικοί μέλη της I.P.A. Δράμας, κάνουμε πράξη το moto της ένωσής μας «Υπηρετώ δια της Φιλίας», συνεχίζοντας τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και τη διάθεση του Έλληνα Αστυνομικού για ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ