Διεξήχθη η Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Δράμας

0
2014

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Δράμας, την Κυριακή 3-3-19 με την παρουσία 43 από τους 59 εκλεγμένους αντιπροσώπους των πρωτοβάθμιων Σωματείων μελών του ΕΥΚ Δραμας. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης συζητήθηκαν οι απολογισμοί του 2018 και ο προϋπολογισμός του 2019, ο οποίος υπερψηφίστηκε συγκεντρώνοντας 40 ΝΑΙ και 3 ΟΧΙ.

Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας κ. Γιώργος Σαβρίδης, είπε ότι στο πλαίσιο της συνέλευσης τέθηκαν μεταξύ άλλων δυο σημαντικά θέματα. Καταρχάς το θέμα των καταγγελιών δυο σωματείων του Εργατικού Κέντρου, προς τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ για τα επεισόδια που έγιναν πρόσφατα στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Για το θέμα αυτό η πλειοψηφία των σωματείων του ΕΥΚ Δράμας με 40 “ΝΑΙ και 3 “ΟΧΙ” υπερψήφισε την απόφαση έκδοσης ψηφίσματος – καταγγελίας για τα εν λόγω επεισόδια…
Επίσης ένα ακόμη σημαντικό θέμα που συζητήθηκε κατά την διάρκεια της συνέλευσης του ΕΥΚ Δράμας ήταν τα συνεχή ατυχήματα στις λατομικές επιχειρήσεις της περιοχής μας. Στο πλαίσιο αυτού του θέματος αποφασίστηκε η διενέργεια περισσότερων επισκέψεων στις λατομικές επιχειρήσεις, η δρομολόγηση δράσεων που θα ανακόψουν τον ρυθμό των εργατικών ατυχημάτων στα λατομεία (με πιο τακτικούς ελέγχους, με σεμινάρια κατάρτισης στους εργαζόμενους με υποχρεωτική συμμετοχή από την πλευρά τους κλπ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ