Διήμερο συνέδριο ενδοδοντολογίας

0
511

Θα διεξαχθεί στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας στις 27 και 28 Μαΐου


 

Διήμερο συνέδριο ενδοδοντολογίας συνδιοργανώνουν στη Δράμα ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Δράμας και ο Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων στις 27 και 28 Μαΐου. Το συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Μουσικό Σχολείο Δράμας, θα έχει θέμα: Ενδοδοντική Θεραπεία & Μυλική Αποκατάσταση “No More Dental Drama”.
Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τις γνώσεις τους στην Ενδοδοντολογία όπως και στην αποκαταστατική Οδοντιατρική. Το πρόγραμμα που δημιούργησε για το συνέδριο η οργανωτική επιτροπή περιλαμβάνει ομιλίες γνωστών επιστημόνων από την χώρα μας και όχι μόνο. Στις εργασίες θα παρουσιαστούν κλινικά ζητήματα που θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για τους συμμετέχοντες.
Από την άλλη πλευρά έχει προγραμματιστεί να γίνουν και πρακτικά σεμινάρια, στα οποία θα μπορούν να εκπαιδευτούν οι σύνεδροι. Τα σεμινάρια αφορούν τη χρήση νέων συστημάτων επεξεργασίας και έμφραξης των ριζικών σωλήνων, αλλά και τα σύγχρονα μέσα για την μυλική αποκατάσταση και την αποκαταστατική Οδοντιατρική. Τα σεμινάρια αυτά θα παρακολουθούν και εκπαιδευτές που θα δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.
Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, μετά από απόφαση των Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δράμας και του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων, καθώς και της Οργανωτικής Επιτροπής του Διήμερου Συνεδρίου Ενδοδοντίας, τα πρακτικά σεμινάρια θα γίνουν μετά το πέρας των εισηγήσεων του επιστημονικού προγράμματος προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους οδοντιάτρους που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο ή κάποια από αυτά, αφενός μεν να μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις εισηγήσεις του επιστημονικού προγράμματος, αφετέρου δε, να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότερα από ένα πρακτικά σεμινάρια.
Οι ομιλητές και εκπαιδευτές θα καταδείξουν τη βαθιά αλληλεξάρτηση και αλληλεπίδραση της Ενδοδοντολογίας με την Οδοντική Χειρουργική και την Αποκαταστατική Οδοντιατρική. Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το συνέδριο, αξίζει να εκμεταλλευτούν το δικαίωμα προεγγραφής με προνομιακή τιμή και όσοι το επιθυμούν να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στα πρακτικά σεμινάρια, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτά είναι περιορισμένος (20 άτομα ανά πρακτικό σεμινάριο).
Το γραφείο οργάνωσης συνεδρίων Μ.Κ. Premium – Ελένη Μακροκάνη στη Λεμεσό της Κύπρου, Τηλ.:0030 2310 226250, 0030 2310 219407 βρίσκεται στη διάθεσή τους για να τους εξυπηρετήσει σχετικά με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο. Η περίοδος προεγγραφών θα διαρκέσει μέχρι και τις 12-05-2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ