Δημήτρης Κυριαζίδης: Ψηφίστηκαν οι «ρυθμίσεις σταδιοδρομίας» για τους αποστράτους Αστυνομικούς και Πυροσβέστες με αναδρομική ισχύ

0
3624

Με δημόσια τοποθέτησή του ο Δημήτρης Κυριαζίδης, επί χρόνια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Δράμα, σχολίασε σχετικά με την ψήφιση των διατάξεων που επιτέλους ορίζουν τις θετικές «ρυθμίσεις σταδιοδρομίας» για τους απόστρατους Αστυνομικούς και Πυροσβέστες.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του για το ζήτημα αναφέρει:
«Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (11/12/20) ο Ν.4760, ο οποίος μεταξύ των θετικών άλλων διατάξεων περιλαμβάνει και διάταξη (άρθρο 34) που αναφέρεται σε «ρυθμίσεις σταδιοδρομίας» που αφορούν αποστράτους Αστυνομικούς και Πυροσβέστες, αλλά και των μελλοντικών αποδεκτών της κατηγορίας αυτής.
Σημειώνεται ότι σχετική ρύθμιση είχε προωθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ως Κυβέρνηση, (3/5/19), εξαιρώντας Αστυνομικούς και Πυροσβέστες, παρά τις προσπάθειες εμού και του Βουλευτή Έβρου και πρώην αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. κ. Δημοσχάκη, όπως συμπεριληφθούν και οι ανωτέρω.
Ένα από τα ζητήματα-εκκρεμότητες που συζητήθηκαν κατά τις συναντήσεις μου, με τον ενεστώτα Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη ήταν και το προαναφερθέν ζήτημα, καταθέτοντας και σχετική εισήγηση, ως συντάχθηκε από τον πρώην Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αστυνομικών κ. Μουντζούρη Σωτήριο από Λάρισα.
Οφείλω να αναγνωρίσω για μια ακόμη φορά τη διαχρονική θετική συμβολή του Υπουργού στην επίλυση δικαίων αιτημάτων των Αστυνομικών.
Τέλος με την ανωτέρω διάταξη δίδεται προθεσμία τριών (3) μηνών στους επιθυμούντες να κάνουν χρήση αυτής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ