ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ «ΠΟΛΗ+ΖΩΗ»: Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τη Δράμα μας!

0
1498

Από τη δημοτική παράταξη Δήμου Δράμας “Πόλη+Ζωή” λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η Δημοτική Αρχή του κ. Μαμσάκου ακόμη και σήμερα μας αποδεικνύει και επιβεβαιώνει ότι είναι η δημοτική αρχή του μηδέν, του ωχαδερφισμού, της αναποτελεσματικότητας και των χαμένων ευκαιριών. Συγκεκριμένα:
Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση 59 δήμων στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014 -2020».
Ο αρχικός προϋπολογισμός της δράσης ήταν 50 εκατ. € και αυξήθηκε στα 96.3 εκατ. € προκειμένου να καλύψει το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε από Δήμους της χώρας.
Ενδιαφέρον όμως από όλους τους άλλους Δήμους της χώρας, ανάμεσά σε αυτούς η Καβάλα, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, οι Σέρρες κλπ αλλά όχι όμως και από το Δήμο Δράμας, ο οποίος ούτε στον κόπο μπήκε να ετοιμάσει και να υποβάλει πρότασή στην συγκεκριμένη δράση.
Οι προτάσεις αυτές χρηματοδοτούνται με 1,9 εκ. ευρώ η κάθε μία εξ’ ολοκλήρου από χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς οι δημότες και ο Δήμος να χρειαστεί να βάλουν έστω και 1 ευρώ.
Με τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου αλλάζει εντελώς η εικόνα της πόλης. Συντελούν σημαντικά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών, στην ποιοτική εξυπηρέτηση τους, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας, της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με απώτερους σκοπούς την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την αύξηση της απασχόλησης.
Η παράταξή μας με Δήμαρχο τον Κυριάκο Χαρακίδη στο προεκλογικό της πρόγραμμα τόσο το 2014 όσο και στο νέο της πρόγραμμα είχε και έχει πρόταση για δημιουργία Ανοιχτού Εμπορικού Κέντρου στο Εμπορικό και Ιστορικό Κέντρο της πόλης μας με χρηματοδότηση από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Για ακόμη μια φορά ο κ. Μαμσάκος αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, αποδεικνύει ότι είναι η χειρότερη και πιο αδιάφορη Δημοτική Αρχή των τελευταίων δεκαετιών.
Στις 26 Μαΐου, χωρίς άλλους πειραματισμούς, αφήνουμε πίσω μας τα 5 χαμένα χρόνια των ανέξοδων υποσχέσεων, του χαϊδέματος στην πλάτη και της αδιαφορίας της διοίκησης του κ. Μαμσάκου και όλοι μαζί ενωμένοι χτίζουμε τη Δράμα του Αύριο.
Τη Δράμα της Προοπτικής, των Διεκδικήσεων, της Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας, και της Δημιουργίας νέων Θέσεων Εργασίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ