Διοικητικές αλλαγές στον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου

0
746

Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Νευροκοπιού μετά από της εκλογές που έγιναν την Κυριακή που μας πέρασε. Στην θέση του προέδρου μπήκε ο Βασίλης Καστίδης που είναι και μέλος τις ΕΠΣ Δράμας όπως και υπεύθυνος στις υποδομές εθνικών ομάδων.
Ο κ Καστίδης με στόχο το λεκανοπέδιο να γίνει πιο δυνατό έχει προγραμματίσει από την ερχόμενη εβδομάδα να καλέσει όλα τα σωματεία ώστε να έχουν μια κοινή γραμμή με στόχο την άνοδο του ποδοσφαιρικού επιπέδου της γύρω περιοχής. Θέλει να ομαλοποιήσει τις σχέσεις των σωματείων και να υπάρχει αλληλοβοήθεια σε όλες τις δυσκολίες. Είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό.
Άμεση ανανέωση έγινε με τον προπονητή της ομάδα Στράτο Κονταξή που μας δήλωσε τα εξής: «Δύσκολη χρονιά γιατί από ότι φαίνεται θα φύγουν 4-5 παιδιά σε υποδομές ΠΆΕ και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Για μένα όμως αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία μιας ερασιτεχνικής ομάδας. Η ομάδα θα αποδυναμωθεί αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις ενίσχυσης. Αλλά και να μην συμβεί αυτό θα παλέψουμε με το υπάρχον νεανικό υλικό. Με την νέα διοίκηση συμφωνήσαμε σε 5 λεπτά. Στόχος φυσικά να παραμείνει η ομάδα στην Α κατηγορία χωρίς να είναι αυτοσκοπός. Ο στόχος είναι η ανάδειξη και η προώθηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Ακρίτα σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Δηλώσεις Καστίδη Βασίλη:
“Από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση για το έργο που έκανε. Νοιώθω την εύθηνη να συνεχίσουμε πιο δυναμικά ώστε να καθιερωθεί και πάλι η ομάδα στην Α κατηγορία χωρίς να έχει σκαμπανεβάσματα. Κύριος στόχος μας είναι να χρησιμοποιηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές με στόχο την βελτίωσή τους ώστε να έχουν τα στοιχεία να κάνουν το επόμενο βήμα. Όλοι μαζί στο λεκανοπέδιο πρέπει να αφήσουμε τα εγώ μας στην άκρη και να κοιτάξουμε το κοινό συμφέρον ώστε να υπάρχουν βιώσιμες ομάδες σε κάθε χωριό ώστε τα παιδιά να μην σταματούν τον αθλητισμό. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ