Διοικητικό Συμβούλιο Γ.Ν. Δράμας: Ζητά περισσότερα κίνητρα για την Παθολογική

Κατέθεσε αίτημα προς το Δήμο Δράμας να ενισχυθούν με 1.500 ευρώ μηνιαίως οι παθολόγοι που θα ανταποκριθούν στη νέα προκήρυξη

0
195

Στην απόφαση να δοθούν, ουσιαστικά, επαρκέστερα κίνητρα στους Παθολόγους που θα αποδεχθούν να στελεχώσουν το Νοσοκομείο Δράμας μέσα από την νέα προκήρυξη που επίκειται, προχώρησε πριν από λίγες ημέρες το διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος, μετά από εισήγηση τής διοικήτριας, Θεσσαλονικιάς Καρατζόγλου.
Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αφορά αίτημα προς το Δήμο Δράμας, να ενισχυθούν οικονομικά οι Παθολόγοι που θα ανταποκριθούν στη νέα προκήρυξη με 1.500 ευρώ μηνιαίως, κάτι που θα καθιστούσε τις θέσεις του Γ.Ν. Δράμας ελκυστικότερες και προφανώς θα αύξανε τις πιθανότητες στελέχωσής τους. Το ερώτημα που υπάρχει βέβαια είναι αν ο Δήμος Δράμας, με βάση τη νομοθεσία που υπάρχει, έχει το δικαίωμα να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο αίτημα ή όχι, παρότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των «Χ», η πρόθεση αυτή υπάρχει από τη Δημοτική Αρχή αλλά και από ένα μεγάλο μέρος της Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!