Η Ακαδημία της Δόξας Πετρούσας θα δώσει δυναμικό παρών με δύο ομάδες στο 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ12 και Κ14 που θα διεξαχθεί τον Μάϊο στην Ξάνθη, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ14 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Δράμας από την αντίστοιχη ομάδα του συλλόγου, ήρθε ακόμη μία μεγάλη διάκριση αφού και η ομάδα Κ12 της Δόξας Πετρούσας τερμάτισε στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στη φετινή διοργάνωση.
Η ομάδα Κ14 θα συμμετάσχει στη διοργάνωση έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας, ενώ η Κ12 ολοκλήρωσε μια εξαιρετική πορεία στον όμιλό της, κερδίζοντας επάξια την πρόκριση της, με τη διπλή αυτή παρουσία και επιτυχία να επιβεβαιώνει και να επιβραβεύει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα
υποδομής του συλλόγου που έχει ως στόχο την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και τη σωστή ποδοσφαιρική τους εξέλιξη.
Συνολικά, από τη Δράμα στο 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Κ14 η Δόξα Πετρούσας και ο Κεραυνός Μοναστηρακίου, ενώ στην κατηγορία Κ12 θα αγωνιστούν η Δόξα Πετρούσας και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου. Οι αγώνες του Μαΐου αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τις ομάδες της Δράμας να στοχεύουν σε μια αξιόλογη πορεία απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους από όλη την περιφέρεια.
