Δόξα Δράμας: Ίσως και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ανακοινώσεις μεταγραφών

0
1192

– Αίτημα στη Super League 2 για συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ19
– Αβέβαιο το μέλλον στις σχέσεις Καστρινού – Ερασιτέχνη


Ως «Σαββατοκύριακο ανακοινώσεων» για την ομάδα της Δόξας Δράμας, μπορεί να χαρακτηρισθεί το επόμενο διήμερο, καθώς ο πρόεδρος της Δόξας, Δημήτρης Περσίδης, και η επιτροπή μεταγραφών αναμένεται να προβούν σε ανακοινώσεις που θα αφορούν την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών. Με δεδομένο το χαμηλό μπάτζετ που έχει στη διάθεσή της η ομάδα, δεν θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση κάποιας «πολύ δυνατής» μεταγραφής, δεν αποκλείεται όμως και κάποια έκπληξη, καθώς το όνομα της Δόξας Δράμας αποτελεί ένα καλό «εισιτήριο» για τη μετέπειτα ποδοσφαιρική εξέλιξη οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή.
Πρόθεση της διοίκησης της Δόξας Δράμας αποτελεί η δημιουργία ομάδας Κ-19, η οποία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στον σύλλογο. Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, οι «Μαυραετοί» έστειλαν αίτημα στη Super League 2, με το οποίο ζητούν να επιτραπεί στη Δόξα Δράμας να συμμετάσχει το πρωτάθλημα Κ-19 που θα διοργανώσει για τη σεζόν 2022-2023. Το αίτημα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League 2 και, αν γίνει δεκτό, τότε θα δημιουργηθεί άμεσα το τμήμα Κ-19. Αν η απάντηση είναι αρνητική, θα εξετασθούν άλλα σενάρια.
Εν τω μεταξύ, θέμα έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις Ερασιτέχνη-Καστρινού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Αύγουστο στον Καστρινό, η Ερασιτεχνική έχει θέσει κάποιους όρους στη σημερινή διοίκηση της Δόξας Αντώνης Καστρινός που, αν δεν γίνουν δεκτοί, ο Καστρινός δεν θα θεωρείται κομμάτι της Δόξας και θα απομακρυνθεί από αυτήν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ