Δόξα Δράμας: Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός

0
753

Σήμερα το πρώτο φιλικό τεστ μέσα στη Ν. Αμισό


Με την παρουσία και την ευλογία του Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμου Βλατίτση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο καθιερωμένος αγιασμός στη Δόξα Δράμας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν τη Β’ ομάδα του συλλόγου, η οποία ενεργοποιήθηκε μετά την άρνηση της διοίκησης του Καστρινού να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ. Ως εκπρόσωπος των βετεράνων παρέστη ο Βασίλης Μουρατίδης.
Αναφορικά με τη Β’ ομάδα της Δόξας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αγωνισθεί στη Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Δράμας, αν και οι διοικούντες του συλλόγου επιθυμούν να αγωνισθεί στην Α’.
Ανακοινώθηκαν οι πέντε αρχηγοί, τα ονόματα των οποίων προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών. Κατά σειρά, οι νέοι αρχηγοί των «Μαυραετών» είναι: Αλέξανδρος Κόντος, Σάββας Μουδούρογλου, Σάββας Κυριακίδης, Λάζαρος Τζελίδης και Ανδρέας Μκρτσιάν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό τεστ για τους παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, ο οποίος θα προσπαθήσει να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, καθώς και τον βαθμό στον οποίο αφομοιώνουν μέχρι στιγμής την αγωνιστική τακτική που προσπαθεί να τους περάσει. Αντίπαλος των «Μαυραετών» θα είναι ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας του Γιώργου Πολυχρονίδη, θα ξεκινήσει στις 18:30’ και θα είναι πολύ καλή ευκαιρία και για τους γηπεδούχους να δουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα κόντρα σε έναν αντίπαλο του επιπέδου της Δόξας Δράμας.
Τυπικά το σημερινό φιλικό της Δόξας Δράμας θα ήταν το δεύτερο στη σειρά για φέτος, όμως ο προγραμματισμένος για το προηγούμενο Σάββατο με τον φιλικό αγώνα μέσα στην έδρα του Μακεδονικού Αλιστράτης ματαιώθηκε, καθώς υπήρξε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με το γήπεδο. Με αφορμή αυτό το γεγονός, αντί του φιλικού πραγματοποιήθηκε «εσωτερικό διπλό» και ακολούθως ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ