ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Προπόνηση στο πλαστικό

0
2035

Η χιονόπτωση σταμάτησε, ωστόσο ο πάγος παραμένει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Δόξας κάνοντας απαγορευτική κάθε σκέψη για προπόνηση.
Χωρίς άλλες επιλογές μιας και τα άλλα γήπεδα που χρησιμοποιεί η δραμινή ομάδα είναι σε ανάλογη κατάσταση, η μόνη λύση που έχει ο Στάικος Βεργέτης για να δουλέψει την ομάδα είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας στο βοηθητικό χώρο.
Έτσι τις τελευταίες μέρες η προπόνηση έγινε στο πλαστικό και πάντα με προσοχή για την αποφυγή τυχόν τραυματισμών. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη στο παιχνίδι με τη Σπάρτη όπου δεν υπάρχει απολύτως κανένα άλλο αποτέλεσμα για τους «μαυραετούς».

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική στις 15.00
Δόξα Δράμας – Σπάρτη
Ηρόδοτος – Κέρκυρα
Καραϊσκάκης – Απόλλων Πόντου
Πλατανιάς – Αιγινιακός
Αήττητος Σπάτων – ΑΟΧ Κισσαμικός
Βόλος – Παναχαϊκή
Ηρακλής – Εργοτέλης
Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας

Βαθμολογία Football league 2018-19
1 Βόλος N.Π.Σ ……. 28*
2 Απόλλων Λάρισας 23
3 Κέρκυρα …………. 20
4 Πλατανιάς ……….. 19
5 Εργοτέλης ……….. 17
6 Παναχαϊκή ……… 15
7 Απόλλων Πόντου 14*
8 Καραϊσκάκης …… 14*
9 Ηρακλής ………….. 13
10 Ηρόδοτος ………. 12
11 Δόξα Δράμας …. 12*
12 Σπάρτη …………… 11
13 Τρίκαλα ………….. 10
14 Αήττητος Σπάτων 9*
15 Αιγινιακός ………. 9*
16 ΑΟΧ Κισσαμικός 9
* Ένα παιχνίδι λιγότερο
Αναμενόμενη αναβολή στην εκδίκαση της ένστασης της Δόξας Δράμας κατά των Σπάτων.
Το ρεπορτάζ σχετικά με το αίτημα αναβολής που θα κατέθετε η Δόξα Δράμας στον αθλητικό δικαστή επιβεβαιώθηκε. Είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της ένστασής της κατά του κύρους του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, αλλά οι «Μαυραετοί» ζήτησαν και πέτυχαν τη μετάθεση της συζήτησης. Αιτία τι άλλο; Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται!
Δικηγόρος της Δόξας Δράμας στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο Λάμπρος Μπίρδας, όμως στη διαδικασία παραβρέθηκε ο γιος του, Απόστολος, ο οποίος και μετέφερε αίτημα αναβολής. Όχι μόνο γιατί ο πατέρας του δεν μπορούσε να παρασταθεί, αλλά και γιατί όπως είπε: «Η ένστασή μας εξαρτάται από την απόφαση της ΕΕΑ, η οποία όμως δεν συνεδριάζει. Ο Αήττητος Σπάτων σύμφωνα με την ΠΑΕ δεν έχει συμπληρώσει το μετοχικό κεφάλαιο. Ζητούμε όσο το δυνατόν πιο μακρινή αναβολή, γιατί πρέπει να συνεδριάσει και να στείλει την έκθεσή της. Έχουμε ζητήσει, άλλωστε και τα απαιτούμενα αντίγραφα από τη διοργανώτρια αρχή».
Ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε ποιος είναι ο χρονικός ορίζοντας που προβλέπεται για τη συνεδρίαση της ΕΕΑ, αλλά απάντηση δεν πήρε. Η τελευταία φορά που συνεδρίασε ήταν την 1η Νοεμβρίου και έκτοτε αγνοείται η τύχη της. Η υπάρχουσα κατάσταση βόλευε πολλούς στη Football League, αλλά πλέον η Δόξα Δράμας ενδιαφέρεται άμεσα για την άμεση επαναλειτουργία της.
Εν τέλει ο αθλητικός δικαστής έδωσε αναβολή για τις 25 Ιανουαρίου, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν θα μπορέσει να συζητηθεί τότε. Θεωρείται, άλλωστε, απίθανο η ΕΕΑ να συνεδριάσει μέχρι τότε. Σημειώνεται ότι την ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων εκπροσώπησε στη διαδικασία ο νομικός, Δημήτρης Βαγιάκος.

Διακοπή στην εκδίκαση για τις 23/01
Γιατί δεν συζητήθηκε η έφεση της Δόξας Δράμας και πότε θα φτάσει εκ νέου στην Επιτροπή.
Ταλαιπωρία χωρίς αποτέλεσμα για τους νομικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Βόλου στην Επιτροπή Εφέσεων. Η έφεση των Μαυραετών κατά της πρωτόδικης απόφασης μηδενισμού τους λόγω δήλωσης του ιατρού της ΠΑΕ ως ιατρού αγώνα δεν συζητήθηκε λόγω μη νόμιμης σύνθεσης.
Την ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκπροσώπησαν οι νομικοί Λάμπρος Μπίρδας, Αργύρης Λίβας, ενώ για την ΠΑΕ Βόλος παραβρέθηκε ο Χάρης Γρηγορίου. Μάλιστα, ενώ η έφεση είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων κλήθηκαν στην αίθουσα έπειτα από 45 λεπτά καθυστέρησης.
«Έχουμε πρόβλημα. Η σύνθεση δεν είναι νόμιμη», ενημέρωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής και σημείωσε ότι μέλος της δεν μπορούσε να παραβρεθεί λόγω σοβαρότατων υποθέσεων στα πολιτικά δικαστήρια (έληγε το 18μηνο ανώτατο χρονικό όριο προφυλάκισης κατηγορούμενων). «Για να μην ταλαιπωρήστε θα διακόψουμε και θα συζητήσουμε όλες τις υποθέσεις στις 15 Ιανουαρίου», συμπλήρωσε.
Εν τέλει οι νομικοί των δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να συζητηθεί το αίτημα της Δόξας Δράμας στις 23 Ιανουαρίου (16:00), αν και εκείνη την ημέρα ο δικηγόρος, Λάμπρος Μπίρδας θα βρίσκεται στην Πάτρα για δικαστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ