Δόξα Δράμας: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας

0
2079

Μέχρι τις 10 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση των Μαυραετών.

Όπως πρώτοι εμείς σας είχαμε ενημερώσει, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους Κύπριους επενδυτές με την διοίκηση του Ερασιτέχνη την Τρίτη το απόγευμα. Καθορίστηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούσαν την χρήση του γηπέδου της Δόξας Δράμας και θέματα τα οποία αφορούσαν την οργάνωση των Μαυραετών.
Οι επενδύτες συμφώνησαν με την ΕΠΣ Δράμας την ρύθμιση για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στον Νικοτσάρα. Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, έγιναν κινήσεις για να ανανεώσουν παίκτες από την περσινή ομάδα με αρκετά μεγαλύτερες αποδοχές σε σχέση με την περσινή χρονιά, ενώ γίνονται προσπάθειες για την στελέχωση του ρόστερ.
Η προετοιμασία της ομάδας πρόκειται να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις 10 Αυγούστου και φαίνεται ότι θα υπάρχει έντονο το Δραμινό στοιχείο στους Μαυραετούς. Όλα είναι στην ομάδα ομαλά και υπάρχει μια υγεία και σταθερότητα, σίγουρα όμως εμείς δεν παίζουμε με το άγχος των φιλάθλων της Δόξας και μέχρι να ανακοινωθούν οι Κύπριοι επενδυτές, ονόματα, παίκτες και διάφορες καταστάσεις επίσημα δεν μπορούμε να κρίνουμε την κατάσταση.
Αναμένονται εξελίξεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ