Δράμα – Iστορίες του τόπου μας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 18:00

0
2182

Οι Εκδόσεις iWrite, σε συνεργασία με τη ΔΕΚΠΟΤΑ Δήμου Δράμας και τη συγγραφέα Σωτηρία Ιωαννίδου, σάς προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων «Δράμα – Ιστορίες του Τόπου μας» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 18.00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.
Πρόκειται για μια συλλεκτική συλλογή διηγημάτων που προέκυψε κατόπιν διαγωνισμού συγγραφής με θέμα «Δράμα – Ιστορίες του τόπου μας», των εκδόσεων iWrite. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προώθηση του πολιτισμού της περιοχής μέσω λογοτεχνικών κειμένων και μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Γιώργος Ψαρράς (πρόεδρος ΔΕΚΠΟΤΑ), για το βιβλίο θα μιλήσει η κα Νίκη Δισλία (φιλόλογος/θεολόγος). Τον συντονισμό της εκδήλωσης αναλαμβάνει η κα Σωτηρία Ιωαννίδου (συγγραφέας/αφηγήτρια μύθων).Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί ανακοίνωση των τριών πρώτων βραβείων, οι οποίοι βραβευθέντες θα μιλήσουν για την έμπνευσή τους και θα διαβάσουν απόσπασμα της ιστορίας τους. αλλά και απονομή επαίνων σε όλους τους διακριθέντες που θα παραβρίσκονται
Οι Εκδόσεις iWrite, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Ιστορίες του τόπου μας», προσκάλεσαν όλους τους συγγραφείς της ευρύτερης περιοχής της Δράμας, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουν με ένα διήγημά τους που σαν φόντο να έχει τον τόπο τους.
Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προώθηση του πολιτισμού της περιοχής, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης. Στόχος μας, να γνωρίσουμε όλοι τη Δράμα μέσα από μία σειρά λογοτεχνικών κειμένων. Μέσα από έναν έρωτα ή μία ιστορία μυστηρίου. Να περπατήσουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές των διηγημάτων σε γνώριμα μέρη, αλλά με έναν διαφορετικό – βιωματικό πάντα τρόπο.
Η συμμετοχή ήταν ένθερμη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η δημιουργικότητα δεν είναι χάρισμα των λίγων, αλλά ικανότητα των πολλών.
Στο βιβλίο αυτό λοιπόν, είναι συγκεντρωμένα όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική συλλογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!