Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

0
300

Η Ένωση Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Δήμου Δράμας, το Κέντρο Κοινότητας Δράμας και το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση.
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 10:00 θα γίνει “Δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την παιδική κακοποίηση” στην αίθουσα Τέχνης “Γεώργιος Παρασίδης” του παλιού Δημαρχείου Δράμας με κεντρική Εισηγήτρια την Ψυχολόγο Α.Π.Θ., ΜΑ, Ψυχοθεραπεία του Κέντρου Κοινότητας κ. Ματίνα Γαβριήλογλου.
Στις 12:00 θα γίνει παρουσίαση Graffiti επί της οδού Βενιζέλου & Πατριάρχου Μελετίου με θέμα την Κακοποίηση των Γυναικών, και αποτύπωση σε βιβλίο/ημερολόγιο τα μηνύματα-σκέψεις των επισκεπτών. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά και θα υπάρχει Catering από τον Φορέα της Ένωσης Κυριών.
Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Κακοποίηση των Γυναικών και φωταγώγηση με πορτοκαλί χρώμα το κτήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ