Δράση: Διαδικτυακό Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης και Ενδυνάμωσης για ενήλικες

0
253

Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΔΡΑΣΗ»

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό σεμινάριο 5 συναντήσεων για ενήλικες με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων/ουσών. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε τον τελευταίο χρόνο έχουν επηρεάσει πολυδιάστατα την προσωπική, επαγγελματική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή όλων μας. Σας προσκαλούμε σε ένα «ταξίδι» ανακάλυψης των αποθεμάτων μας και αναζήτησης τρόπων ενδυνάμωσης για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις, μέσα σε ένα πλαίσιο εχεμύθειας, σεβασμού, εμπιστοσύνης και αποδοχής.

Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι Δευτέρα 12/4, 19/4, 26/4, 10/5 και 17/5, κατά τις απογευματινές ώρες μεταξύ 18.30-20.00. Συντονίστρια του σεμιναρίου θα είναι η Ευανθία Τάζογλου, MSc, PhD Ψυχολόγος – Συστημική Θεραπεύτρια Ζευγαριών, «ΔΡΑΣΗ».
Δηλώσεις συμμετοχή γίνονται δεκτές από την Πέμπτη 1 Απριλίου έως και την Πέμπτη 8 Απριλίου, είτε τηλεφωνικά στο 2521030053 (09.00-14.00), είτε ηλεκτρονικά στο drasidrama@gmail.com

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα υλοποιούνται μέσω της πλατφόρμας zoom. Όλες οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων/ουσών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here