Δράση: Βιωματικό σεμινάριο 5 συναντήσεων για ενήλικες

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ

0
1126

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό σεμινάριο 5 συναντήσεων για ενήλικες, ομάδα διακοπής καπνίσματος με στόχο την κινητοποίηση των ενδιαφερομένων για την διακοπή του καπνίσματος. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει στόχο την δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος με φροντίδα και εχεμύθεια, μέσα στο οποίο τα μέλη της ομάδας μέσω της βιωματικής μάθησης μπορούν να μοιραστούν τους φόβους και τις ανασφάλειες τους, τις προσωπικές εμπειρίες, να επικοινωνήσουν, να δώσουν και να πάρουν υποστήριξη.

Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι Δευτέρα 28/06, 05/07, 12/07, 19/07 και 26/07, 10.00-11.30, εάν δημιουργηθεί πρωινή ομάδα και 18:30-20:00 εάν δημιουργηθεί απογευματινή ομάδα. Οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν δια ζώσης στο χώρο της «ΔΡΑΣΗΣ» (Θεμιστοκλέους 2, 1ος όροφος – Τηλ. 2521030053).
Αριθμός συμμετεχόντων/ουσών μέχρι 6 άτομα.

Συντονιστές:
Βλάχος Κωνσταντίνος Ψυχολόγος – Συστημικός Θεραπευτής Ζευγαριών, Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης «ΔΡΑΣΗ».
Βασιλειάδου Γεσθημανή – Κοινωνική Λειτουργός – Επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «ΔΡΑΣΗ».

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από Πέμπτη 10 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου, είτε τηλεφωνικά στο 2521030053 (Βλάχος Κων/νος), είτε ηλεκτρονικά στο drasidrama@gmail.com, γράφοντας τα στοιχεία σας: Όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όλες οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων/ουσών. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τη λοίμωξη COVID-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ