Δύο χρηματικά βραβεία σε τελειόφοιτους αριστούχους μαθητές του Λυκείου Καλαμπακίου

0
9044

Ο Δήμος Δοξάτου και το Κληροδότημα «Γαλάτειας – Ελισάβετ Κρικοπούλου» προκηρύσσει την χορήγηση, κατόπιν επιλογής, δύο χρηματικών βραβείων συνολικής αξίας 500€. Ειδικότερα και σύμφωνα με τον όρο της διαθήκης της «Γαλάτειας – Ελισάβετ Κρικοπούλου», θα χορηγηθούν, κατόπιν επιλογής, δύο χρηματικά βραβεία αξίας 250€ το καθένα, δηλαδή συνολικής αξίας 500€, σε δύο τελειόφοιτους αριστούχους μαθητές Λυκείου Καλαμπακίου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, με την ονομασία «Κρικοπούλειο δώρο Χρήστου και Γαλάτειας».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Να κατάγονται από την κοινότητα Καλαμπακίου Δήμου Δοξάτου Δράμας
2. Να είναι αριστούχοι απόφοιτοι του Λυκείου Καλαμπακίου.

Τα χρηματικά βραβεία θα αφορούν τη βαθμολογία που απέσπασαν οι τελειόφοιτοι μαθητές του Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στην έδρα του Δήμου Δοξάτου στο Καλαμπάκι Δράμας Τ.Κ 66031, αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η καταγωγή του/της υποψηφίου/ας από την Κοινότητα Καλαμπακίου του Δήμου Δοξάτου, είτε από την πατρική είτε από την μητρική γραμμή του/της υποψηφίου/ας. Το πιστοποιητικό θα πρέπει να έχει τέτοιο περιεχόμενο ώστε να προκύπτει ο τόπος καταγωγής του γονέα (του πατέρα, της μητέρας ή και των δύο) ή των παππούδων/γιαγιάδων, από τον οποίο προκύπτει και ο τόπος καταγωγής του/της υποψηφίου/ας.
2. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας
3. Απολυτήριο Λυκείου στο οποίο θα αναγράφεται ο μέσος όρος βαθμολογίας
4. ΙΒΑΝ λογαριασμού του υποψήφιου έως και 30-11-2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ