Δυο τραυματίες από φωτιά σε επιχείρηση του Νευροκοπίου

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής

0
1502

Mε ελαφρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Δράμας δυο εργαζόμενοι της εταιρείας ALFA WOOD που λειτουργεί στο λεκανοπέδιο Νευροκοπίου καθώς το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου ξέσπασε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και συγκεκριμένα σε “Σιλό” που περιείχε εύφλεκτο υλικό και συγκεκριμένα πριονίδι.
Τέσσερις εργαζόμενοι οι τρείς εκ των οποίων βρισκόταν σε βάρδια προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την φωτιά που εκδηλώθηκε στο υλικό του “Σιλό” με αποτέλεσμα οι δυο
να τραυματιστούν και να μεταφερθούν πριν ακόμη από την έλευση της Πυροσβεστικής με εγκαύματα στο Νοσοκομείο της Δράμας όπου και νοσηλεύτηκαν μέχρι χθες.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20.50 περίπου το βράδυ της Δευτέρας όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κ. Νευροκοπίου, Πυρονόμος, κ. Γιώργος Βαιτσίδης. Το συμβάν εκδηλώθηκε στην γνωστή επιχείρηση με προϊόντα ξυλείας, Πέλλετ και
παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ALFA WOOD και συγκεκριμένα στους αποθηκευτικούς της χώρους. Η φωτιά μετά από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα αργότερα δηλαδή γύρω στις 21.50 – 22.00 το βράδυ.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα τo Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κ. Νευροκοπίου με τρία οχήματα και 5 πυροσβέστες. Η δύναμη της Πυροσβεστικής έμεινε στο σημείο του συμβάντος έως τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της κατάσβεσης.
Τα αίτια της πυρκαγιάς αποτελούν αντικείμενο της προανάκρισης που διενεργεί ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ