Ε.Π.Ο.: «Συγγνώμη, λάθος»: Νέα κλήρωση για το 4ο γκρουπ του Κυπέλλου Ελλάδος

0
1048

Δεν επηρεάζεται η Α.Ε. Καλαμπακίου, που υποδέχεται τον Ιωνικό Ιωνίας στις 31/08


Σε άλλη μία γκάφα διαπιστώθηκε ότι υπέπεσε η Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Ο., καθώς συμπεριέλαβε στην κλήρωση του 4ου γκρουπ του Κυπέλλου Ελλάδος μία ομάδα που δεν είχε τη δυνατότητα συμμετοχής.
Για τον λόγο αυτό, θα γίνει ξανά η κλήρωση στο 4ο γκρουπ, στο οποίο ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται η Α.Ε. Καλαμπακίου (1ο γκρουπ) και ως εκ τούτου δεν την επηρεάζει αυτή η εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:
«Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α’ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.
Η Ε.Π.Ο. αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε, που προκύψουν ευθύνες, αυτές θα αποδοθούν.
Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.
Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00’ στα γραφεία της Ε.Π.Ο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!