Ε.Π.Σ.Δ.: Ποιοι ξεκίνησαν, ποιοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία και ποιοι δεν έχουν ακόμα προπονητή

0
680

Χωρίς προπονητή μέχρι στιγμής Καστρινός και Νευροκόπι
Μπορεί οι περισσότερες ομάδες να ξεκινούν την προετοιμασία τους, υπάρχουν όμως δύο ομάδες της Α’ κατηγορίας που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει προπονητή. Πρόκειται για τη Δόξα Αντ. Καστρινός και τον Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου.
Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς ο μεν Καστρινός περιμένει τις εξελίξεις με τη Δόξα Δράμας, η οποία ζήτησε να δημιουργηθεί ομάδα Κ19 που θα παίξει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 και για αυτό καθυστερεί, ο δε Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να βρει νέο τεχνικό, αφού οι προτάσεις που γίνονται σε διάφορους προπονητές δεν βρίσκουν θετική απάντηση λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής.

Ποιοι ξεκίνησαν και ποιοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία
Τα «Χ» έχουν ετοιμάσει μία λίστα με τις ομάδες της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ., στην οποία φαίνεται πότε ξεκίνησε η προετοιμασία των ομάδων ή για πότε έχει προγραμματισθεί, και σας την παραθέτουμε:
21 Ιουλίου ξεκίνησε προετοιμασία η Δόξα Βώλακα, με προπονητή τον Λευτέρη Ροδίτη.
25 Ιουλίου ξεκίνησε προετοιμασία ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, με προπονητή τον Γιώργο Πολυχρονίδη.
26 Ιουλίου ξεκίνησαν προετοιμασία: α) ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, με προπονητή τον Αντώνη Παπάζη και β) ο Μακεδονικός Αλιστράτης, με προπονητή τον Κώστα Καραμπατζάκη.
27 Ιουλίου ξεκινούν προετοιμασία: α) ο Ορφέας Χωριστής, με προπονητή τον Ηλία Παντζαρίδη και β) οι Φίλιπποι Δοξάτου, με προπονητή τον Στράτο Κονταξή. Το Δοξάτο θα χρησιμοποιεί το γήπεδο της Φτελιάς, διότι το δικό του ανακατασκευάζεται.
01 Αυγούστου ξεκινούν προετοιμασία: α) η Α.Ε. Αμπελοκήπων, με προπονητή τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη, β) η Α.Ε. Καλαμπακίου, με προπονητή τον Λάζαρο Μουρατίδη, γ) ο Μέγας Αλέξ. Αγίου Αθανασίου, με προπονητή τον Κώστα Πελικπασίδη, δ) ο Εθν. Αστήρ Καλλιφύτου, με προπονητή τον Θωμά Ματρακούκα, ε) η Δόξα Πετρούσας, με προπονητή τον Δημήτρη Κυριακίδη, στ) ο Γ.Σ. Προσοτσάνης, με προπονητή τον Φώτη Χατζηκυριάκου, ζ) η Α.Ε. Κ. Βρύσης, με προπονητή τον Κώστα Παχατουρίδη και η) ο Άρης Καλαμώνα, με προπονητή τον Βασίλη Σαρακασίδη.
08 Αυγούστου ξεκινούν προετοιμασία: α) η Δόξα Αντώνης Καστρινός και β) ο Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου. Οι δύο ομάδες δεν έχουν προπονητή μέχρι σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ