Εκδηλώσεις στον Δήμο Δράμας στις 17 Νοεμβρίου για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

0
1642

Για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973, θα γίνουν από τον Δήμο Δράμας, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Στις 11.00 π.μ. θα γίνει συγκέντρωση στο Μνημείο του Πολυτεχνείου στον Δημοτικό Κήπο Δράμας. Ομιλίες – Χαιρετισμοί από τους Βουλευτές Δράμας, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, τον Δήμαρχο Δράμας, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, τους εκπροσώπους συλλόγων, φοιτητών του ΔΙΠΑΕ.

Στις 11.30 π.μ. θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τους βουλευτές Δράμας, τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, τον Δήμαρχο Δράμας, τον Ανώτερο Δ/κτή Φρουράς Δράμας, τον Δ/ντή Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας, τον Δ/κτή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τις Αντιστασιακές Ενώσεις και τους εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων και αναγνωρισμένων συλλόγων και οργανώσεων.
Θα ακολουθήσει τήρηση σιγής ενός λεπτού και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, κλπ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ