Εκδήλωση «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση αγροτών σχετικά με την Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων και τη Διαχείριση των Κενών Δοχείων Φυτοπροστατευτικών στον Δήμο Δοξάτου»

0
21462

Επιστημονική Ομάδα ΑΜΚΕ «Οψόμεθα εις Φιλίππους»


Η Επιστημονική Ομάδα ΑΜΚΕ «Οψόμεθα εις Φιλίππους» σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση ολοκλήρωσης του έργου με τίτλο: «Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων και Διαχείριση Κενών Δοχείων Φυτοπροστατευτικών στον Δήμο Δοξάτου» το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων CLLD/LEADER», Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την τοπική στρατηγική ανάπτυξης για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα» του ΠΑΑ 2014-2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το έργο υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Δοξάτου, του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας (ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου).
Η τελική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στην Καπναποθήκη του Αγ. Αθανασίου Δράμας (χώρος στέγασης του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού) στις 20:00, με κύριους ομιλητές της εκδήλωσης τον Γεωπόνο της ΔΑΟΚ Δράμας κ. Σίμογλου Κων/νο και τον Γεωπόνο και Υπεύθυνο του Πυλώνα Αγροτοπεριβάλλοντος των “Οψόμεθα εις Φιλίππους” κ. Αμπελίδη Θεόδωρο.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους το επιθυμούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ