Εκλέχθηκε νέο ΔΣ στο Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας – Πρόεδρος ο Κ. Αποστολίδης

0
7770

Στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας από τις 16 έως τις 18 Ιουλίου 2020 διεξήχθησαν οι εκλογές του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσωπείας για την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ΑΜΘ και την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε τρεις συνεχόμενες ημέρες για την αποφυγή συνωστισμού, λόγω της πανδημίας και κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Την Τρίτη μέρα των εκλογών, εφόσον εξέπνευσε η προθεσμία της ψηφοφορίας, η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας, με σύνολο ψηφισάντων μελών 493. Ακολούθως, έγινε η καταμέτρηση των σταυρών προτιμήσεως ανά όργανο για τον κάθε υποψήφιο.
Το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών αποτελείται από τους: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΠΡΑΣΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΞΕΝΟΠΟΥΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΤΣΙΔΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟ.
Οι επόμενοι κατά σειρά εκλογής ως επιλαχόντες είναι οι: ΚΙΟΣΣΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΟΥ ΣΑΒΒΑΤΩ, ΝΤΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται κατά σειρά προτίμησης οι: ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΛΒΑΝΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ενώ οι επόμενοι κατά σειρά εκλογής εκλέγονται ως επιλαχόντες οι ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΒΟΥΛΒΟΥΤΖΗ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
Τα αποτελέσματα για την Π.ΟΜ.ΑμεΑ και για την Ε.Σ.Α.με.Α λόγω του μεγάλου όγκου των δεδομένων, αναμένονται εντός της εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!