Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Δράμας: Με πρωτιές η συμμετοχή του ΕΟΣ Δράμας στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερσκι 2021

0
1135

Πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι αθλητές του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας, στο Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερσκι 2021, που διεξήχθη ταυτόχρονα με τον 3ο Διεθνή αγώνα FIS Roller Ski Race, στις 4-5 Σεπτεμβρίου στο Βίτσι της Φλώρινας, που διοργάνωσε ο Α.Ο. Φλώρινας.

Σύμφωνα με το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα Βορείων Αθλημάτων της ΕΟΧΑ και της FIS, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
• Στην 1η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας (Κυπελλούχος-χρυσό μετάλλιο) και στην 3η θέση στο διεθνές (χάλκινο μετάλλιο) στο αγώνισμα Ρόλλερσκι 5 χιλιομέτρων-ελεύθερη τεχνική ανάβαση Γυναικών, αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΕΟΣ Δράμας, Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου.
• Στην 2η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας (αργυρό μετάλλιο), στο αγώνισμα Ρόλλερσκι 2,5 χιλιομέτρων -ελεύθερη τεχνική ανάβαση Παίδων, αναδείχθηκε ο αθλητής του ΕΟΣ Δράμας, Ιωάννης Αναστασιάδης.
• Στην 5η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας, στο αγώνισμα Ρόλλερσκι 2,5 χιλιομέτρων -ελεύθερη τεχνική ανάβαση Παίδων, αναδείχθηκε ο αθλητής του ΕΟΣ Δράμας, Κωνσταντίνος Αναστασιάδης.

Ο ΕΟΣΑ με δημόσια ανακοίνωσή του δηλώνει: «Συγχαίρουμε όλες τις αθλήτριες και τους όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες, για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα τους αθλητές του Ε.Ο.Σ. Δράμας Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου, Ιωάννη Αναστασιάδη και Κωνσταντίνο Αναστασιάδη καθώς και τον ακούραστο προπονητή της Ομάδας μας κ. Εμμανουήλ Μηλιαράκη και τους ευχαριστούμε που μας έκαναν ακόμη μία φορά υπερήφανους, συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχιών του ΕΟΣ Δράμας στα Βόρεια Αθλήματα (δρόμοι αντοχής και δίαθλο). Επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Α.Ο. Φλώρινας και την ΕΟΧΑ για την άρτια διοργάνωση των αγώνων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ