Ενισχύθηκε με οδηγούς το Κ.Υ. Νευροκοπίου

-Ελ. Ταμπουρίδης στα «Χ»: «Περιμένουμε παράλληλα την έγκριση να τοποθετήσουμε σαν οδηγούς και δυο υπαλλήλους από το Δήμο» -Πρόκειται για δυο στρατιωτικούς που εξυπηρετούν από την Τρίτη τα δρομολόγια των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας

0
275

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια του Δήμου Νευροκοπίου να ενισχύσει με προσωπικό οδηγών ασθενοφόρων το Κέντρο Υγείας Νευροκοπίου. Από προχθές Τρίτη τοποθετήθηκαν τελικώς σε θέσεις οδηγών ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας, δυο στελέχη του Στρατού από το 518 ΤΠ. Πλέον μαζί με τους δυο μόνιμούς εργαζόμενους, οι οδηγοί του Κέντρου Υγείας γίνονται 4 και καλύπτουν την περιοχή του λεκανοπεδίου περίπου 18 – 24 ώρες την ημέρα.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας χθες, ο Δήμαρχος Νευροκοπίου, Λευτέρης Ταμπουρίδης, είπε ότι από προχθές Τρίτη οι δύο στρατιωτικοί εξυπηρετούν μαζί με τους υπάρχοντες οδηγούς, τα δρομολόγια των ασθενοφόρων. «Περιμένουμε παράλληλα την έγκριση να τοποθετήσουμε και δυο υπαλλήλους από το Δήμο. Περιμένουμε μια τροποποίηση του σχετικού νόμου, προκειμένου να διαθέσει οδηγούς και ο Δήμος, τους οποίους έχουμε ήδη εκπαιδεύσει και είμαστε έτοιμοι. Εφόσον συμβεί και αυτό θα έχουμε συνολικά 6 οδηγούς ασθενοφόρων στο ΚΥ Νευροκοπίου. Η προσθήκη των δυο στρατιωτικών είναι συνέχεια των ενεργειών του Δήμου Νευροκοπίου και όσων είχε δηλώσει ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Νευροκόπι και στη συνέχεια η συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Έλενα Σώκου, που επίσης είχε επισκεφθεί το Νευροκόπι» τόνισε ο Δήμαρχος Νευροκοπίου.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!