Ένωση Κυριών Δράμας: Κοινωνικό Φροντιστήριο για έβδομη συνεχή χρονιά

0
5291

Από την Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας


Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας για το έτος 2022-2023 θα λειτουργήσει για έβδομη συνεχή χρονιά, δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μαθήματα. Η δράση για μία ακόμη χρονιά θα υποστηριχθεί από εθελοντές δασκάλους και καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι με θέληση και μεράκι θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους.
Από τις 22/8/2022 και μέχρι 16/9/2022 οι γονείς και οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. και να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους για τα μαθήματα που ενδιαφέρονται. Τα μαθήματα για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα ξεκινήσουν με την έναρξη της σχολικής περιόδου και τα μαθήματα των υπολοίπων τάξεων θα ξεκινήσουν από την 3 Οκτωβρίου 2022.
Θα χαρούμε πολύ να εντάξουμε στη μεγάλη οικογένεια της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. νέους εθελοντές δασκάλους και καθηγητές, οι οποίοι θα αναλάβουν κάποιο τμήμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ