Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.: Γιορτή λήξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

0
859

Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 11 το πρωί


 

Γιορτή λήξης του Κοινωνικού φροντιστηρίου οργανώνει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στις 11 το πρωί στο αίθριο των εγκαταστάσεών της η Ένωση Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ.
Μαθητές, καθηγητές και γονείς θα συναντηθούν με την πρόεδρο Αλίκη Τσιαμούρα προκειμένου να λάβουν δώρα, ευχές. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας στήριξε για έβδομη συνεχή χρονιά δέκα μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα την σχολική περίοδο 2022-2023. Η δράση για μία ακόμη χρονιά υποστηρίχθηκε από πέντε εθελοντές καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι με θέληση και μεράκι πρόσφεραν ανιδιοτελώς τις γνώσεις τους και τον χρόνο τους. Στην αρχή της σχολικής χρονιάς όλοι οι μαθητές προμηθεύτηκαν τα αναγκαία σχολικά είδη και την αναγκαία γραφική ύλη, χορηγία μεγάλου πολυκαταστήματος.
Τέλος η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα καλεί δασκάλους, και καθηγητές οι οποίοι διαθέτουν έστω και μία ώρα την εβδομάδα να δηλώσουν συμμετοχή στο κοινωνικό φροντιστήριο του φορέα προκειμένου να στηριχθούν την νέα σχολική χρονιά ακόμη περισσότερα παιδιά ευάλωτων ομάδων της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!