Ένταση στους «Ελεύθερους Ανθρώπους» μετά την παραίτηση του Πέτρου Τσολιά

0
1824

– Σειρά παραιτήσεων στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κινήματος στη Δράμα
– Ακολούθησε θυελλώδης ανακοίνωση από τον πρόεδρο του κινήματος


Ένταση έχει προκληθεί σε τοπικό επίπεδο, στο κίνημα των Ελευθέρων Ανθρώπων, μετά την επιστολή παραίτησης του Δραμινού κ. Πέτρου Τσολιά από τις θέσεις του Διευθυντή Β. Ελλάδος, του μέλους της κεντρικής επιτροπής, της επιτροπής δεοντολογίας, του υπ. Βουλευτή καθώς και από μέλους των Ελεύθερων Ανθρώπων, για λόγους που είχαν να κάνουν με την έλλειψη οργάνωσης του κινήματος και αδιαφορία από την πλευρά της διοίκησης του κινήματος.
Στην επιστολή παραίτησης του ο κ. Τσολιάς έκανε λόγο για αντισυντροφικές και αντικαταστατικές συμπεριφορές και προσβολή της προσωπικότητάς του όπως και συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό του από μέλη του κινήματος.

Η επιστολή παραίτησης προκάλεσε θυελλώδη απάντηση από την πλευρά της προεδρίας του κινήματος, και τον πρόεδρό του κ. Πάρι Κουρτζίδη, που σε ανακοίνωσή του δήλωνε την Τρίτη, ότι «μετά από αλλεπάλληλες έγγραφες οχλήσεις, που ξεκίνησαν Μάρτιο του 2022 -δηλαδή, ένα μόλις μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και κορυφώθηκαν τώρα-, ο κ. Πέτρος Τσολιάς με διάφορες προφάσεις… αρνούνταν περιέργως να στείλει τις εγγραφές και επανεγγραφές των μελών Βορείου Ελλάδος, ως όφειλε, στα κεντρικά του κόμματος” στην ίδια ανακοίνωσή του σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του κινήματος κ. Κουρτζίδης κατηγορεί τον πρώην διευθυντή του κινήματος στην Βόρειο Ελλάδα, για θέματα που σχετίζονται με τις εκλογικές και οργανωτικές κινήσεις του κινήματος στην Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ σε άλλο σημείο μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι ενεργεί και για λογαριασμό “Λαγών του Μαξίμου». Επισημαίνει δε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 11/7 το λόγο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη.

Ανταπαντώντας χθες Τετάρτη, ο κ. Π. Τσολιάς ανακοίνωσε ότι: “Mετά από τις δηλώσεις του προέδρου του κινήματος ΕΛ.Α Παρι Κουρτζίδη στο διαδίκτυο για ανύπαρκτη Νομαρχιακή Δράμας και ότι διαπίστωσε ότι έχουμε διεξάγει, «μαϊμού εσωκομματικές εκλογές», εξαπατώντας την κεντρική διοίκηση και τον πρόεδρο του κόμματος, ενώ με την απόφαση Προέδρου Νο 3/22 εγκρίνατε την Νομαρχιακή Επιτροπή με τα παρακάτω Ονόματα και μας γνωρίσατε προσωπικά στις επισκέψεις σας στην Δράμα. Και ότι δεν έχουμε όλους αυτούς τους τόσους μήνες ούτε τις απαιτούμενες εγγραφές και τις επανεγγραφές μελών. Για τους λόγους αυτούς παραιτούμαστε σύσσωμοι από την Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας και ως μέλη του κινήματος.
Καφαντάρης Αθανάσιος, πρόεδρος
Ευάγγελος Πασχαλίδης
Σταύρος Σγανος
Μαρία Γκαρλιαρη
Νατάσσα Ουρουμη
Ελένη Μωυσιάδου
Γεώργιος Κοτζαγιωργης
Στράτος Μαριγγος
Ελένη Πετρίδου
Δαμιανός Κουρτίδης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ