Εντοπίστηκε τελικώς ο 49χρονος που είχε χαθεί στη δασική περιοχή του Παρανεστίου

0
4411

Μετά την επιχείρηση εντοπισμού του από τις αρχές, στην οποία συνέβαλαν και εθελοντικοί οργανισμοί, τελικώς βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ο 49χρονος από την Καβάλα, που είχε χαθεί στη δασική περιοχή του Παρανεστίου. Στην κινητοποίηση για τον εντοπισμό του συμμετείχε και το Σώμα Σαμαρειτών Δράμας του Ερυθρού Σταυρού. Στην έρευνα συνέδραμε και το Σώμα Σαμαρειτών Ξάνθης και Κομοτηνής με εθελοντές Σαμαρείτες και την κυνοφιλική ομάδα έρευνας και διάσωσης.
Όπως έγραψαν τα “ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας” νωρίτερα σήμερα το πρωί, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δράμας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας είχαν ανακοινώσει ότι χθες, Πέμπτη 11/02, τις πρωινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παρανεστίου η εξαφάνιση του Βογιατζή Σταύρου του Ελευθερίου και της Ευτυχίας, γεννημένου στην Καβάλα το 1971, κατοίκου Καβάλας.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας απευθυνόμενη προς το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας είχε αναφέρει ότι ο 49χρονος εξαφανίστηκε σε δασική περιοχή του Παρανεστίου και ζήτησε τη συνδρομή του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δράμας προκειμένου να ενισχυθεί η σημερινή αναζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή.
Στην προσπάθεια αυτή, επίσης, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δράμας ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δασών, τα Δασαρχεία, τον Φορέα Δ. Ο. Ροδόπης και τη ΔΑΟΚ Δράμας, προκειμένου η αναζήτηση να γίνει γνωστή σε όσους δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή, όπως τους υλοτόμους, τους δασεργάτες, τους μελισσοκόμους κ.ά., ώστε, εάν είναι δυνατόν, να συνδράμουν στις έρευνες.
Τελικώς, η έρευνα ευτυχώς είχε αίσιο τέλος και ο αγνοούμενος εντοπίστηκε χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ