Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Άτλαντα Προσοτσάνης στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Βορείου Ελλάδος Αντρών/Γυναικών, Εφήβων/Νέων και Παίδων/Κορασίδων 2025, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 11-13 Απριλίου, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.
Ο Άτλαντας έδωσε δυναμικό παρών συμμετέχοντας στους προκριματικούς με 19 αθλητές, οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους στη διοργάνωση, κατακτώντας συνολικά 14 μετάλλια και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο και την αγωνιστικότητα που διακρίνει όλα τα μέλη του.
Πιο συγκεκριμένα, 8 χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του συλλόγου, Μπάρκοφ Αλέξανδρος, Πουρνάκας Αθανάσιος, Τσιτάκη Ιωάννα, Τσιτάκης Αθανάσιος, Τοπαλίδου Χρυσάνθη, Νικολάου Βασίλειος και Αλβανίδης Αναστάσιος, 4 ασημένια μετάλλια κατέκτησαν ο Παπαστεργίου Αλέξανδρος, ο Γεωργιάδης Προκόπης, η Βεζακιάδου Αθηνά και η Αρχοντοπούλου Μαρία ενώ 2 χάλκινα μετάλλια πρόσθεσαν στη συλλογή του συλλόγου οι αθλήτριες Τσαβδαρίδου Αλεξάνδρα και Πουρνάκα Κατερίνα.
Συνολικά στη διοργάνωση συμμετείχαν 847 αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων 62 αγωνίστηκαν στην κατηγορία Ανδρών/ Γυναικών, 190 στην κατηγορία Εφήβων/ Νεανίδων, 356 στην κατηγορία Παίδων/ Κορασίδων και 239 στην κατηγορία Παμπαίδων/ Παγκορασίδων.
Ο σύλλογος Τάε Κβο Ντο Άτλαντας Προσοτσάνης με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη τους αθλητές του, οι οποίοι διακρίθηκαν και πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις σε μια ακόμη μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση.
Εντυπωσιακή παρουσία του Άτλαντα Προσοτσάνης στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Β. Ελλάδος
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 14 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ