ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Θετικά μηνύματα από όλη τη χώρα για την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

0
876

Μεγάλη αποδοχή καταγράφεται από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της 1ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που είναι εκλεγμένοι στα Επιμελητήρια, στην οποία συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Επαγγελματίες από όλη τη χώρα εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, μεταφέρουν θετικά μηνύματα (ασφαλιστικό portal EEA insurance-eea.gr) και αναμένουν να συντελέσουν στις εργασίες της Συνδιάσκεψης που θα εξελιχθούν στις 18 Μαΐου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
Για την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη που διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενδεικτικά, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αναφέρουν τα εξής:
Τζήκα Καλλιόπη: «Μια μεγάλη πρωτοβουλία με σημαντικά οφέλη η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη»
«Επικροτώ την πρωτοβουλία για την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και με μεγάλο ενδιαφέρον θα συμμετάσχω στις εργασίες της, αναφέρει η κυρία Καλλιόπη Τζήκα Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λάρισας και Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ. Κατά την εκτίμησή της, από την πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία θα προκύψουν οφέλη για τον κλάδο και τη συνολική του πρόοδο. Καταγράφει επίσης το σημαντικό γεγονός του πανελλαδικού συντονισμού των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, και την αξία που έχει αυτή η εξέλιξη για τη συλλογικότητα, τις κοινές διεκδικήσεις, και την ενίσχυση της παρουσίας του. Εστιάζει το ενδιαφέρον της στη συνέχεια και το άμεσο μέλλον του κλάδου μετά από την 1η Συνδιάσκεψη εκτιμώντας ότι θα σηματοδοτηθεί μια νέα μεγάλη αρχή για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
Σισμανίδης Κώστας: «Θα συντελέσει στην κλαδική πρόοδο η 1η Συνδιάσκεψη»
«Η 1η Συνδιάσκεψη είναι ένα σημαντικό γεγονός το οποίο πραγματοποιείται την κατάλληλη στιγμή, καθώς ο κλάδος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχει προχωρήσει αρκετά, έχει εξελιχθεί και πλέον, με νέες πρωτοβουλίες δράσεις και ενέργειες όπως τη Συνδιάσκεψη μπορεί να διεκδικήσει υψηλότερη θέση». Αυτό τονίζει ο Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Ημαθίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής κ. Κώστας Σισμανίδης ο οποίος πιστεύει πώς «η Συνδιάσκεψη θα συντελέσει στην προώθηση λύσεων, στη γενική ανάδειξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα δυναμώσει την παρουσία του κλάδου, και θα συμβάλλει στην ενιαία αντιμετώπιση όσων σήμερα απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές». Στο πλαίσιο αυτό παροτρύνει όλους τους διαμεσολαβητές να στηρίξουν την πρωτοβουλία και πιστεύει ότι μετά την 1ηΣυνδιάσκεψη, θα σηματοδοτηθεί μια νέα εποχή για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.
Καραμπέτσου Δέσποινα: «Η 1η Συνδιάσκεψη θα δυναμώσει τη φωνή του κλάδου»
«Είναι μια πολύ θετική πρωτοβουλία η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και θα προσφέρει στον κλάδο μας», αναφέρει η εκλεγμένη στο Επιμελητήριο Ευβοίας και πρόεδρος του Σωματείου του νομού κυρία Δέσποινα Καραμπέτσου. «Επικροτώ» , συνεχίζει , «την κίνηση αυτή και εκτιμώ ότι θα ενώσει τις διάσπαρτες τοπικές φωνές του κλάδου, να δυναμώσουν. Θα δώσει ευκαιρία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση να αναδείξει και τα πολύ σημαντικά θέματα της κάθε περιοχής που μπορεί να είναι διαφορετικά από τα γενικά. ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!