Επανεκλογή του Γιώργου Χατζησαρόγλου στην προεδρία της ΕΠΣ Δράμας με 29-0

0
6743

Δεν εμφανίστηκε στη Γ.Σ. ο συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι»

Διεξήχθησαν τη Δεύτερα το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δράμας και στη συνέχεια οι εκλογές της Ένωσης. Εκεί δεν εμφανίστηκε ποτέ ο Συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι» και οι ομάδες που στήριζαν τον Δημήτρη Περσίδη, που με δελτίο τύπου τους το μεσημέρι ανακοίνωσαν ότι δεν θα παραβρεθούν κρίνοντας τις εκλογές αντικαταστατικές.
Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη σε ένα άριστο κλίμα με όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτή να εγκρίνουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς. Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέλυσε το έργο της Ένωσης και έδωσε ιδιαίτερη βάση στα σεμινάρια και τις σχολές προπονητών που έγιναν τη φετινή χρονιά, που είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων της ΕΠΣ Δράμας.
Στη συνέχεια, ανέλαβε την προεδρία της Γ.Σ. ο δικαστικός αντιπρόσωπος που είχε οριστεί και ξεκίνησαν οι εκλογές. Από 41 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφισαν τα 29 και όλα στήριξαν για μια ακόμη τετραετία τον Γιώργο Χατζησαρόγλου.

Μετά την εκλογή του ο Γιώργος Χατζησαρόγλου δήλωσε:
«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που προσήλθαν στην κάλπες σήμερα και συμμετείχαν στις εκλογές της Ένωσής μας. Για το εκλογικό αποτέλεσμα έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξανε στη διοίκηση αυτή και στη διοίκηση που θα προκύψει. Θέλω να δηλώσω σε όλα τα σωματεία ότι σήμερα τελείωσαν οι εκλογές και θέλω να πω ότι όλα τα σωματεία είναι μέλη μας και θα τα βλέπουμε όλα με το ίδιο μάτι και πρόσωπο με πρόσωπο. Η διαδικασία αυτή είναι μια ανώτατη κυρίαρχη διαδικασία, όπως είναι η Γενική Συνέλευση και λυπάμαι για αυτούς που δεν ήρθανε… Νομίζω ότι και η ήττα είναι ένα μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς και τη νίκη και την ήττα. Σήμερα εμείς αντιμετωπίζουμε τη νίκη, γιατί κερδίσαμε αυτή την εκλογική διαδικασία. Θεωρούμε ότι στην Ένωσή μας θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου δίνει όλα αυτά τα χρόνια για την αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο και την αναγνωρίζει και η ίδια. Πέρα από την οικογένεια και τους συνεργάτες μου, θέλω να ευχαριστήσω και τους παράγοντες που ματώνουν κάθε μέρα για να διατηρήσουν αυτό το επίπεδο που έχει το δραμινό ποδόσφαιρο και αυτό το επίπεδο είναι υψηλό, με τις λιγότερες απώλειες σε σχέση με άλλους νομούς και δείχνει ποια είναι η Δράμα».

Η ανακοίνωση του συνδυασμού “Καθαρό Παιχνίδι”
ΠΡΟΣ
Ε.Ε. Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΙΝ. Μ.Μ.Ε.
Ενόψει των αρχαιρεσιών που λαμβάνουν χώρα σήμερα δηλώνουμε ότι η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής για τη διενέργεια τους είναι αντικαταστατική. Και τούτο δε διότι παραβιάζει το Καταστατικό της που η ίδια η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Δράμας τροποποίησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και με βάση την τροποποίηση αυτή, η θητεία της που έληγε τον Μάιο, παρατάθηκε έως τις 5 Σεπτεμβρίου.
Για τον λόγο αυτό δεν προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε αντικαταστατικές αρχαιρεσίες.
Έχουμε επίσης να σημειώσουμε τη ροπή της σημερινής διοίκησης να «τιμωρεί» με εξοντωτικές ποινές τα μη φιλικά προσκείμενα προς την ίδια σωματεία, ενώ κάνει τα στραβά μάτια ως προς τα φιλικά της σωματεία προκειμένου να συνεχίσει να διοικεί. Έτσι όμως αντί να συσπειρώνει διασπά τη συνοχή των μελών της, γεγονός που δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της ΕΠΣ Δράμας. Και εντέλει, εν είδη υπόμνησης προς τη σημερινή διοίκηση, οι πράξεις και οι παραλήψεις σας ελέγχονται από τα δικαστήρια εφόσον κανείς δεν ευρίσκεται στο απυρόβλητο και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσετε.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΦΙΛ.
ΔΟΞΑΤΟΥ), ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΡΙΤΑΣ
Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ), ΚΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
(Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ), ΚΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ),
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
(Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ),
ΚΕΣΚΙΝΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
(ΛΕΥΚΟΓΕΙΑ), ΝΤΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
(ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ (Π.Α.Μ.Α.), ΠΕΡΣΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ),
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ),
Χ’’ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
(Κ. ΒΡΟΝΤΟΥ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ