Επανέρχεται το ενδιαφέρον των Ολλανδών για τα διοικητικά της Δόξας Δράμας

0
3171

Δύο πιθανά σενάρια για το μέλλον της Δόξας Δράμας

Μπορεί στη Δόξα να περιμένουν την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League 2, όμως τρέχουν και τα διοικητικά της ομάδας μετά την ανακοίνωση παραίτησης του κ. Χατζηελευθερίου όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, ενός ανθρώπου ο οποίος «έτρεξε» μέχρι τώρα την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο παίρνοντας ένα μεγάλο ρίσκο και στον οποίο σίγουρα οι Μαυραετοί χρωστάνε αρκετά.
Τα σενάρια είναι δύο για τους Μαυραετούς. Το ένα αφορά το ενδιαφέρον που υπήρχε από το Ολλανδικό νομικό πρόσωπο με επικεφαλής τον Φαν Μπάστεν που θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας και να έχει ζητήσει και τα λογιστικά αρχεία της ομάδας.
Από την άλλη, η πλευρά της Δόξας ψάχνει κάποια λύση με ισχυρή Δραμινή βάση, κάτι που είχε προτείνει γνωστός επιχειρηματίας, που θέλει 10-15 επιχειρηματίες του τόπου να ασχοληθούν με την ομάδα, ώστε να υπάρχει υγεία στον Σύλλογο, αλλά είναι ένα θέμα το οποίο έχει παγώσει. Η άλλη λύση είναι αυτή που δεν θέλει κανείς, δηλαδή να γίνει αυτό που είχε γίνει παλιότερα, να υπάρξει δηλαδή διάλυση της ΠΑΕ με την ομάδα να παίζει και πάλι στη Γ’ εθνική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!