ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ: Εκδήλωση με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)

Σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια ΑΜ-Θ και την Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας

0
417

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας, η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της ΑΜ-Θ και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αφορούσε τα διαθέσιμα εργαλεία ενίσχυσης της εξωστρέφειας καθώς και την χρηματοδότηση των εξαγωγών.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης ο οποίος ήταν και συντονιστής της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκος Δέμπας και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Σπύρος Κάλφας καθώς και ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας κ. Χαρ. Αλεξανδρίδης.
Ομιλητές ήταν: η κα Ελένη Σταθάτου, Πρόεδρος του ΟΑΕΠ η οποία παρουσίασε τον οργανισμό και τον ρόλο του για την στήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και ο κ. Κώστας Παπαπαναγιώτου αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΟΑΕΠ ο οποίος παρουσίασε τα εργαλεία και τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ασφάλισης των εξαγωγών.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εξαγωγικές επιχειρήσεις από της ΠΕ Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης Ροδόπης & Έβρου, οι οποίες υπέβαλαν συμμετείχαν στην συζήτηση και υπέβαλαν ερωτήσεις, σχετικά με το πρόγραμμα και τα εργαλεία του ΟΑΕΠ.
Ενημερωτικά τα στελέχη του ΟΑΕΠ επισκέφθηκαν το διήμερο 15 και 16 Μαΐου εξαγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής της Δράμας, ερχόμενοι έτσι σε άμεση και εξειδικευμένη επαφή, με στελέχη των επιχειρήσεων για την διερεύνηση συνεργασίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!