Επιμελητήριο Δράμας – LAB.40: «Πώς μπορώ να αυξήσω τις πωλήσεις του e-shop μου, βελτιώνοντας τις online προωθητικές ενέργειες»

0
150

Συνεχίζονται τα εργαστήρια Remicro LOCAL Workshops στην Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας Lab40 του Επιμελητηρίου Δράμας. Το νέο θεματικό εργαστήριο εστιάζει και πάλι σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου – eCommerce και έχει τίτλο: «Πώς μπορώ να αυξήσω τις πωλήσεις του e-shop μου, βελτιώνοντας τις online προωθητικές ενέργειες».
Το εργαστήριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00–20:00, στον χώρο της δομής Lab40, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Δράμας, Λαμπριανίδη 40.
Κεντρικός ομιλητής του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Άγγελος Συναδάκης, e-Commerce Consultant, CEO Social Mind.
Σε αυτό το Workshop θα μελετήσουμε μία σειρά από ενέργειες οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την αποδοτικότητα των διαφημίσεων στα Social Media, στα Google Ads και στο Email Marketing. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε, πως μπορούμε να στοχεύσουμε στο σωστό κοινό που μας ενδιαφέρει, π.χ. βάσει δημογραφικών και ενδιαφερόντων και έχει περισσότερες πιθανότητες να αγοράσει αυτό που πουλάμε και πως μπορούμε να οδηγήσουμε το κοινό μας πάλι πίσω στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για να τοποθετήσει μία νέα παραγγελία.
Η δομή Lab.40 του Επιμελητηρίου Δράμας έχει ως στόχο να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα της Δράμας και να στηρίξει ολιστικά και ουσιαστικά τους ωφελούμενους μέσα από τις υπηρεσίες επιτάχυνσης και θερμοκοιτίασης που προσφέρει. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και τη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας, μέσω της Πράξης «Δημιουργία Δομών Στήριξης Επιχειρηματικότητας ΕΚΤ», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020».
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.Lab40.gr ή στείλτε μας email στο info@lab40.gr ή απευθυνθείτε στο +30 25210 22750 (εσωτ. 1).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ