Με ανανεωμένη διάθεση, όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της National League1. Το απόγευμα της Τετάρτης, η ομάδα συγκεντρώθηκε στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης» για να πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση, υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Κώστα Σδράκα.
Η επιστροφή του Κώστα Σδράκα στον οργανισμό του ΚΑΟΔ, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή, σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή για τον σύλλογο, που φιλοδοξεί να επαναφέρει σταδιακά και μεθοδικά την αντρική ομάδα στα υψηλά επίπεδα του παρελθόντος μέσα στα επόμενα χρόνια. Παρόντες στην επίσημη πρώτη ήταν και τα μέλη της διοίκησης, ενώ ο νέος τεχνικός μίλησε στους παίκτες με σοβαρότητα, θέτοντας τις βάσεις για τον τρόπο λειτουργίας και την αγωνιστική πειθαρχία που θα χαρακτηρίσουν την πορεία της ομάδας μέσα στη φετινή χρονιά.
Όπως ανέφερε ο προπονητής Κώστας Σδράκας: «Η ομάδα αυτή είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μάθει να παλεύει, να κυνηγάει τους στόχους της και να μην αφήνει τίποτα στην τύχη της. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
Ο έφορος του ΚΑΟΔ, Ηρακλής Σεφεριάδης δήλωσε για τους στόχους της νέας σεζόν ότι: «Έχουμε βάλει υψηλούς στόχους φέτος. Έχουμε κάνει μια καινούρια ομάδα από την αρχή με καινούριο προπονητή. Οι στόχοι μας είναι να πετύχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία και θέση για την ομάδα που να της αξίζει στη National League 1. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, η διοίκηση και οι παίκτες, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οι στόχοι της ομάδας είναι να βρίσκεται στην εξάδα της κατηγορίας και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Ο πρόεδρος Γιάννης Μιγδάνης, τόνισε από την πλευρά του στις δηλώσεις του ότι: «(σ.σ)Σήμερα παίρνει σάρκα και οστά αυτό που έχουμε οραματιστεί μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Θέλουμε δουλειά και υπομονή από τον δραμινό κόσμο και φυσικά, τη στήριξη του. Έχουμε επιλέξει αθλητές, οι οποίοι ήταν στο στόχαστρο του Κώστα και θα υλοποιήσουν το πλάνο μας, το οποίο περιλαμβάνει νέους αθλητές, ωραίο μπάσκετ και χώρο για τα δραμινά παιδιά, τα οποία θα τα δείτε το επόμενο διάστημα και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Ήταν και την περσινή χρονιά. Νομίζω ότι θα αγαπήσουν αυτό που κάνουμε. Θέλουμε λίγο υπομονή να βρούμε τα πατήματα μας και νομίζω ότι θα τους αρέσει πολύ αυτό που θα δουν τα επόμενα χρόνια στην ομάδα».
Τέλος, ο παίκτης της ομάδας Ηλίας Μόρας ανέφερε για την παραμονή του στην ομάδα για δεύτερη συνεχή σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του ΚΑΟΔ. Βρήκα την ομάδα στο δεύτερο μισό. Πέρυσι αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας σε έναν βαθμό. Είμαστε πάλι στη National League 1και φέτος οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας είναι ανεβασμένοι, αλλά αυτό θα το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».
Επίσημη πρώτη για τον ΚΑΟΔ υπό την καθοδήγηση του Κώστα Σδράκα
Η νέα σεζόν ξεκινά με φιλοδοξίες και ανανεωμένο πλάνο
















