Σε αναζήτηση νέας ομάδας ο Γιώργος Μπεζυργιάννης
Ο Κώστας Παχατουρίδης και η Διοίκηση της Α.Ε. Κ. Βρύσης έπιασαν ήδη δουλειά και από τις πρώτες κινήσεις τους ήταν να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τους περσινούς ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να βγάλουν τα «κάστανα από τη φωτιά» και να σώσουν την ομάδα κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική των play out.
Από τις επαφές που έγιναν, το «ΝΑΙ» είπαν οι: Αβράμης Βασίλης, Μπαλτζίδης Μάκης, Τσακίρης Μαρίνος, Δάφτσιος Χρήστος, Δάφτσιος Θανάσης, Δάφτσιος Νίκος, Λάμπρου Δημήτρη, Βογόγιας Βασίλης, Κοττας Γεώργιος του Μιχαήλ, Μπούτιος Μάρκος και Γούργουλης Κωνσταντίνος.
Επιστρέφουν στην ομάδα και αναμένεται να τη βοηθήσουν τη φετινή περίοδο οι: Αβράμης Πέτρος του Νικολάου, Γραμμάτης Κωνσταντίνος και Βέργας Γεώργιος.
Ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε φέτος από την Α.Ε. Κ. Βρύσης είναι ο Νίκος Βόλακλης, ο οποίος πέρσι αγωνίζονταν με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Γραμμένης.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο ο Γιώργος Μπεζυργιάννης, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορεί να προπονείται και να αγωνίζεται σε ομάδα που βρίσκεται μακριά από τη Δράμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων που ψάχνουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή.
[…] post Επιστροφές, ανανεώσεις και μία μεταγραφή για την Α.Ε. Κ.… appeared first on Χρονικά της […]