Επιστροφή του Δημήτρη Λάμπρου στην Α.Ε. Κ. Βρύσης

0
1516

Μετά από περίπου 6 μήνες επιστρέφει στην Κ. Βρύση ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγαπήθηκε πολύ στην ομάδα, ο Δημήτρης Λάμπρου. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κ. Βρύσης έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα, ενώ ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε πολύ τον σύλλογο στην άνοδο του 2017 στην Α’ Κατηγορία. Ο Ποδοσφαιριστής αποχώρισε από την ομάδα το καλοκαίρι για να παίξει στο Νευροκόπι με την Κ. Βρύση τελικά να τον ξαναντύνει στα μπλε. Ο Λάμπρου λοιπόν επέστρεψε στο σπίτι του με την διοίκηση της Α.Ε. Κ. Βρύσης να βγάζει ανακοίνωση:
“Ο Αϊ Βασίλης ήρθε και στο γήπεδο της ΑΕ Καλής Βρύσης και έφερε το δώρο μας. Η επιστροφή του Δημήτρη Λάμπρου στην ομάδα μας είναι πλέον γεγονός, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Νευροκοπίου και προσωπικά τον πρόεδρο της κ. Καστίδη, βρέθηκε η χρυσή τομή και πριν λίγο ολοκληρώθηκε η μεταγραφή ενός παιδιού που αγάπησε την ομάδα μας και αγαπήθηκε από όλους. Αξίζει να αναφερθεί πως το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής (ένα σημαντικό ποσό) ανέλαβαν οι παλαίμαχοι που ζουν στη Γερμανία.
Το ΔΣ της ΑΕ Καλής Βρύσης ευχαριστεί θερμά τον σύνδεσμο παλαιμάχων Γερμανίας για την στήριξη τους. Να έχουμε όλοι μας υγεία και καλή χρόνια σε όλους!
Δημήτρη Λάμπρου, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας, σιδερένιος και με πολλά γκολ. Καλή χρόνια!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ