Με διπλή συμμετοχή και έντονο ενθουσιασμό συνεχίζεται η φετινή αγωνιστική πορεία της Ακαδημίας Γυμναστικής Δράμας-Ρυθμική και Αισθητική, η οποία έδωσε το δυναμικό παρών τόσο στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους EGO White Tower Gym Festival 2025, που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, που διεξήχθη στη Λάρισα το διήμερο 24-25 Μαΐου.
Η ομάδα της Γενικής Γυμναστικής της Ακαδημίας παρουσίασε στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους EGO White Tower Gym Festival ένα όμορφο και καλοδουλεμένο πρόγραμμα, αποσπώντας θετικά σχόλια από το κοινό. Οι αθλήτριες της αποστολής, μαζί με την υπεύθυνη προπονήτρια Αναστασία Παυλίδου, δήλωσαν ενθουσιασμένες από τη συνολική εμπειρία και το επίπεδο της διοργάνωσης. Η ομάδα παρουσίασε μια εντυπωσιακή χορογραφία εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα, με τίτλο «Το Αέτωμα στην Αρχαία Ελλάδα», ξεδιπλώνοντας μπροστά στο κοινό ένα καλλιτεχνικό και αθλητικό θέαμα υψηλής αισθητικής που κατάφερε να παντρέψει την τέχνη της γυμναστικής με πολιτισμικά στοιχεία, αναδεικνύοντας την αρχαία ελληνική κληρονομιά μέσα από την κίνηση και τον ρυθμό.
Οι αθλήτριες της Ακαδημίας συμμετείχαν στη διοργάνωση για πρώτη φορά και όπως μας ανέφερε η προπονήτρια Αναστασία Παυλίδου «Ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία γιατί τα παιδιά αποκτούν ερεθίσματα από άλλες ομάδες που τα βοηθούν σημαντικά ώστε να εξελιχθούν».
Στη δεκαμελή ομάδα που συμμετείχε στο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους EGO White Tower Gym Festival 2025 στη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν οι αθλήτριες: Σεμίνα Πινδώνη, Σίλλια Μίρκου, Μαριαλένα Τορούνογλου, Μαρίνα Σεπετζή, Αγνή Καλουμένου, Αγγελική Τομπαΐδου, Αναστασία Παπασπύρου, Δανάη Καλοτραπέζη, Νικολέτα Τιφιλίδου και Ελένη Πετσάνη.
Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γιώργος Μητρούσης, η χοροδιδάσκαλος Ιωάννα Μαρτζιου και η προπονήτρια Αναστασία Παυλίδου, η οποία το διήμερο 23-24 Μαΐου συνόδεψε και την αθλήτρια Δέσποινα Γιαγκάζογλου στους αγώνες της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξήχθησαν στη Λάρισα, το ίδιο διάστημα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης. Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική διοργάνωση η νεαρή αθλήτρια, η οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην τελική φάση της κατηγορίας των Κορασίδων, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο μετάλλιο, εκπροσώπησε επάξια τον τόπο μας σε πανελλαδικό επίπεδο, παρουσιάζοντας με αρτιότητα το ταλέντο της και τη σκληρή της δουλειά, ξεχωρίζοντας με την εμφάνιση, την πειθαρχία, το ήθος και τη συνέπεια της.
Επιτυχημένη πρώτη συμμετοχή στο EGO White Tower Gym Festival και εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων για την Ακαδημία Γυμναστικής Δράμας-Ρυθμική και Αισθητική
ΔΙΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


















