Εργατικό ατύχημα σε λατομική επιχείρηση στον Γρανίτη

0
4658

Το περιστατικό έγινε χθες Πέμπτη. Ο εργαζόμενος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με σοβαρά τραύματα μετά από την πτώση.

Εργατικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 56χρονου συνέβη την Πέμπτη σε Λατομική επιχείρηση στην περιοχή του Γρανίτη. Ο εργαζόμενος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μετά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Δράμας, όπου και έγινε χειρουργική επέμβαση. Τα τραύματα από την πτώση, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσαν κακώσεις που υπέστη στα οστά. Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες δεν υπήρξε ζημιά σε ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που έχουμε ο εργαζόμενος νοσηλεύεται στην εντατική και είναι σε καταστολή. 

Το περιστατικό που αποτελεί το πρώτο εργατικό ατύχημα που συνέβη σε λατομική επιχείρηση της Δράμας εντός του 2020 αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την επικινδυνότητα του επαγγέλματος και την ανάγκη για ευλαβική τήρηση των μέτρων ασφαλείας στις επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου, στις οποίες απασχολείται σημαντικό ποσοστό εργαζομένων στον Νομό Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ