Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου: Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και της παραμονής του στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Δράμας

0
641
Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σοφιανίδη που κράτησε τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου στην Α’ ΕΠΣ Δράμας

Ανακοίνωση στα social media εξέδωσε ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου, με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και της παραμονής του στην Α’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας:

«Στο φινάλε της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον μέχρι πρότινος προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και με ελάχιστο ρόστερ. Έπρεπε να φτάσουμε στον σημαντικότερο αγώνα μπαράζ για να διεκδικήσουμε την παραμονή μας, σε ένα παιχνίδι, που παρόλη την σημαντικότητά του, αποτέλεσε διαφήμιση για το δραμινό ποδόσφαιρο, τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου. Παίζοντας σε ένα γήπεδο στολίδι για τη Δράμα, με μία διαιτησία αλάνθαστη και με έναν αντίπαλο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς, καταφέραμε να βγούμε νικητές, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Δράμας. Συγχαρητήρια στην τριάδα της διαιτησίας, που σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα ήταν άψογη. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Μικροχωρίου, που, παρόλη την πικρία της ήττας, ήταν υπόδειγμα αθλητικού συλλόγου. Είναι ομάδα που κοσμεί το δραμινό ποδόσφαιρο.
Τέλος, ευχόμαστε στην πρωταθλήτρια ομάδα της Προσοτσάνης να πετύχει τον στόχο της και να μας εκπροσωπήσει μαζί με τη Δόξα και τον Πανδραμαϊκό στη Γ’ εθνική, κλείνοντας έτσι μία ιδανική χρονιά για το δραμινό ποδόσφαιρο. Καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη σε όλες τις ομάδες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ